• Solt
    A fogyasztás mantrát engedjük már el... napi 3 óra intenzív játékkal csúcsidőben van vagy 2000.-Forint pluszköltsége éves szinten, de azért megnézném kinek van napi 3 órája játékra csúcsidőben, minden nap. Ez kapaszkodónak jó akkor amikor az értelmes érvek elfogynak. A tárgyilagosság kedvéért, a teljes rendszer játékok alatt cirka 75 wattal eszik tobbet egy 580 esetében, cserébe átlagban 20-30 dollárral olcsóbb az azonos model.

A BF1-l gondolom kevesen játszanak, nem is értem miért nem azt linkelted... ja várj, de értem, mert ott csúnya égés van szemben GTA V közel azonos teljesítményével! :) link Még a 470 is megveri az 1060-t... gondolom ez nem számít, bezzeg, ha fordítva lenne ilyen kiugrás! :)

De közelítsük meg máshonnan... tegyük fel, mindenhol azonos a teljesítmény, az egyik viszont valamivel kevesebbet fogyaszt, a másik minimum ennyivel arányosan olcsóbb. Köd nélkül ez nem minimum annyit jelent, hogy az egyik a másiknak alternatívája lehet? Vagy nézzük onnan, hogy ha az igencsak nagy vizuális többletet adó FreeSync / GSync páros egyikére vágyik valaki, akkor mivel jár jobban anyagilag? A közép kategória igencsak árérzékeny nem? 24"-s FreeSync monitor már van cirka 40000 forinttól, a legolcsóbb 24"-s GSync amit találtam 140000 forint körül van.

Egyébként is teljesen jó alternatívája ár/érték arányban az 580 az 1060-nak, de ha valaki még monitor váltás előtt is áll, akkor az 1060 gyakorlatilag feleslegessé válik... egyszerűen nem szól érv mellette. Kivéve ha valakinek a -70 watt többet ér mint a FreeSync áldásos hatása! :)

Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.25. 20:39:18