Solt#89170
A GTA és egyébb más játékok esetében is szoftveresen van meghatározva, hogy mi történjen... itt ugye a szoftveres réteg előtt, hardveresen lesz ez kezelve. Tehát idézőjelben mindegy, hogy az adott játék motorja milyen menedzsmenttel dolgozik, mert el sem jut a történet odáig. Legalábbis én ezt szűrtem le abból amiket Abu idáig mondott. Aztán, hogy ez a gyakorlatban miképpen fog működni... nekem is vannak fenntartásaim, de majd meglátjuk! A videón például 2GB-ra van korlátozva a ram... amennyiben tényleg ilyen jól működik a gyakorlatban is, akkor egyrészt a minimum FPS-k tekintetében lehet lényeges előrelépés, másrészt árazasban elég jó lehetőségei lesznek az AMD-nek...
Szívesen áttérnék egy teljes AMD konfigra, ezt azonban csak akkor teszem meg, ha valamelyik egy GPU-s Vega hozza az 1080Ti szintjét, mert a VR miatt nekem kell a GPU erő. Ha nem így lesz, akkor marad az 1080Ti, viszont akkor valami 6 magos Intel CPU-l párosítva, mert a Ryzen mellé nem szívesen tennék NV kártyát. Valamelyik PH-s topikban linkelték, hogy két 480 esetében beelőzte simán a Ryzen a 7700K-t, míg az 1080-l párosítva utóbbi volt a gyorsabb, tehát az NV driver felépítése nem igazán tetszik neki! :) Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.01. 12:28:37