• Palinko
    Köszi szépen, hogy elmagyarázod, írtam hosszabbat este, de aztán rövidítettem arra amit valójában elküldtem. Megyek megnézem az egész videót, nem csak onnan ahova linkelted mert érdekel a téma.
    Csak tudod olyasmire gondoltam mint mondjuk egy GTA betölti a várost 360fokban x méterig és mondjuk ez meg fogja enni a 8 giga ramot. Tegyük fel a hagyományos megoldások lassúak lennének ahhoz hogy csak 180 fokot töltsön be és úgy cserélje a betöltött textúrákat ahogy forog a játékos, de a HBM-el már elég gyors lenne ehhez, tehát foroghat a játékos mindig csak annyit tölt be amennyit lát, szóval sok mindenre elég az a 4 giga is elméletileg játszhatna a játékos, de ha egyszerűen a játékmotor olyan parancsot ad, hogy 360-at kell betölteni 8 giga adatot akkor mi van? Ezért nem értem a hardwares megoldást, meg biztos driverrel is sokat tudnak majd hozzátenni, de ha egyszerűen a játékmotor nem követi a logikáját érthetetlen számomra hogy jöhet ez össze. Na de megyek is videózni remélem aztán érthető lesz :D

Igen, pont ilyesmire gondoltam tegnap este, hogy lehet ezt meglépik hogy nagyobb számot írnak rá, azt majd megy a fikázás meg lesajnálás ez miatt is :D Nagyon várom már a Vegát, remélem olyan húzás lesz mint a Ryzen.