ntex#89080
Üdv. Tegnap vásároltam használtan egy Gigabyte R7 250X OC kártyát 1 év garanciával ami még egyelőre öcsémnél van Budapesten, holnap postázná nekem. A probléma az hogy akitől vettem írta hogy rokona gépében nem működött a kártya (Intel G41 chipsetes gép) viszont az eladó B150M-es alaplapjában gond nélkül ment állítólag. Öcsémnek egy Gigabyte Z77M-D3H dual-uefi biosos alaplapja van amiben szintén nem indult el a kártya. Nekem itthon egy régebbi Intel G33-as gépem van amiben előzőleg egy HD7770 kártya volt ami sajnos megadta magát, helyette vettem ezt a kártyát ami elvileg 1:1-ben ugyanaz felépítését tekintve csak ennek más a neve és két évvel frissebb kiadás. Nem tudom most mi legyen, nálam így kb 50-50% hogy vagy jó lesz vagy nem, a srác akitől vettem elvileg 100% megbízható mert 1000+ pozitív értékelése van PH!-n (0 negatív) és azt ígérte hogy visszaveszi a kártyát ha nem működik nálam. Csak ugye ha itt nem működik akkor visszaposta, az 3-4 napos procedúra megint mire visszakapom a pénzem (plusz bukom a postaköltséget). Ti mit tennétek ilyen esetben? :D Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.09.18. 14:00:18