• Borg
    Az pana plazma akkor inkább már öreg mint jó :) Talán a 60-as sorozat az egyetlen, ahol már 20-40ms körüli input lagnál nincs több.
    Amikor én vettem, akkor majdnem 9-es Sony lett belőle, mert azok tudtak akkor 8ms-ot.
    Csak az a nagy bibi, hogy ugye mindez kikapcsolt rásegítő elektronikákkal értendő, és ugye mind tudjuk, hogy egy LCD mit produkál úgy, míg egy plazmához pontosan zéró ilyen maszatoló technológia kell ahhoz, hogy szép legyen a képe minden körülmények között :)
    Vittem a kis pendriveomon a mediamarktba a tesztképeket, és még az eladó is csak pislogott, amikor fehér képen kb minden bevilágítási forrást meg lehetett számolni a csúcs Sonyn - ami nem mellesleg 1.5x annyiba is került volna. Mint valami kibaszott fraktál úgy nézett ki, míg a panán gyönyörű homogén minden.
    Aztán ugye ott a mozgókép felbontás, ami 300 soros bármelyik lcd-n a mai napig is. Csak akkor tudnak (látszólag) többet, ha a képjavító elektronikákkal belemaszatol pár plusz képkockát - egy raklap input lag árán. Sajnos ugye ezen a téren az LG OLED-ek se tudnak többet, pedig azt még vennék is akkor talán. Vagy ha legalább 120Hz-es inputot fogadnának natívan.