Solt#88775
Amennyiben a szövegértelmezéssel ennyire hadilábon állsz, abban az esetben nem fogunk messzire jutni!
Driver hibák, asztalra dobálások, vsync gondok (pl Far Cry 2 a mai napig bugos pedig NV cím) mindkét gyártónál vannak, ezt bénázásnak beállítani elég érdekes (hibás) hozzáállás. Ezek azóta vannak, amióta VGA-k léteznek, és nem is fognak megszűnni soha... az egyik itt szar, a másik ott. Évek óta ingázok a két gyártó között, hidd el nekem, mindkettővel akadnak gondok.
Nagyon cuki a 970-s emlegetése, de az RX 480 még mindig egyel kisebb kategória, és évek óta az a gyakorlat, hogy az új generáció kb azt tudja, amit az előző generáció eggyel kisebb tagja. Persze mantrázhatod ezt a 970-t sikerült utolérni de jó blődséget, csak akkor ezt ne feledd megtenni az 1060 esetében is. Természetesen ebben az esetben is fals a megközelítés, de ha neked ez így jó...
Amikor az AMD havonta jött a driverekkel, akkor az volt a mantra, hogy "nézzétek, az NV 3-4 havonta jön mert minek sűrűbben". Amikor fordult a helyzet, akkor az lett a mantra, hogy "nézzétek milyen fasza az NV, hogy ilyen sűrűn jönnek a driverek" Nem kellenek ezek az elvakult frázisok, mert az értelmük kb nulla.
Sokat hibázott (nem volt olyan érdekérvényesítő képessége mint az NV-nek) az AMD az elmúlt években, nem véletlenül van nekem is 980Ti-m, de olyan hibákra hivatkozva bénázásról beszélni amik itt is ott is vannak, elég kemény logikai bukfenc.
Egyébként komolyan nem értem miért nem veszel egy 970-t!? :)