• Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Nem tudok hová fordulni a problémámmal, ezért írnék ide. Van egy gépem R9270x videókártyám és van a másik szobában egy LG 55LB650V tévém.
    A kettőt össze szeretném kötni HDMI kábellel. Ki is próbáltam egy kis 1-2 méteres kábellel, tökéletesen működött minden, nem volt semmi baj.

Vásároltam egy 15 m hosszú Longlink hdmi kábelt, hogy ne kelljen a gépet áthurcibálni a másik szobába, összekötöttem őket, és apró fehér pontokat látok sziporkázni, illetve nagyon gyakran a fekete képen zöld csíkok úszkálnak, de inkább azok is sziporkáznak. Ha nagyon babrálok a catalystban, és átállítom a színkódolást teljes rgb-ből korlátozottra, vagy lejjebb, akkor megszűnik a probléma, majd SAJÁT MAGÁTÓL pár perc múlva visszaáll ugyan abba a beállításba (számomra ez hihetetlen).

Nem tudom mi történik, el nem tudom képzelni, hogy orvosoljam ezt a problémát. Teljesen random módon néha fehér sziporka, néha zöld és csíkokkal. A kábel biztos nem lehet rossz, mert ez már a második amit kipróbáltam, mert először én is azt hittem, hogy a kábel szar.

Találkozott esetleg valaki ilyesmifajta problémával?
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.04.22. 10:00:04