Nem, természetesen a 'szerződés vége' dolog hatalmas baromság lenne. Arra gondoltam lényegében, hogy arról nem feltétlen tehet az AMD, hogy mondjuk a DX12-nek/hasonló népszerű 'next-gen' API-nak évek óta a piacon kellene lenni, de még most jönnek az első DX12-es fecskék, amikor a GCN-es karik ~4 éve a piacon vannak...bár még DX11 alatt is láthatjuk bizonyos játékokban, hogy egy 4 éves GCN-es kari mennyivel eredményesebben kezel egy-egy mai grafikus motort, egy mai játékban. nVidia terén pedig lassan érdemes elfelejteni a GTX 9xx alatti karikat és azok architektúráit, hogy valaha léteztek... Valamint ugye a Mantle segítségével (is) megpróbálta az AMD kicsit terelgetni a piacot értelmesebb irányba, mára kezd igazán beérni a dolog.
A másik amire gondoltam, a nagyobb játékok fejlesztési ideje...még ha tartják is a kapcsolatot a VGA gyártók bizonyos fejlesztőkkel, akkor is 2-3 év elkészíteni egy valamirevaló nagyobb címet. Szóval a tartalom mindig valamelyest lemaradásban van a legfrissebb hardveres adottságokhoz képest. Nagyjából mint a szakemberek képzése bizonyos időben fellépő munkaerőpiaci igényekkel szemben. Amikor a kereslet felmerül, jó lenne azonnal válogatni a kínálatból, csak az ugye idő mire adott lesz...dióhéjban ilyesmire utaltam. :) Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.03.18. 17:10:47