hellboy4591#87614
Megpróbálom itt is hátha tud valaki valami megoldást a problémámra.
Váltottam Windows 10-re, nem frissítettem hanem teljesen újra telepítettem a rendszert. Frankón is futott minden, gondoltam ha már van egy kis szabadidőm elkezdem felpakolgatni a játékokat. Sajnos eddig azt hittem hogy csak a GTA 5-nek van valami problémája a rendszer alatt, úgyhogy áttértem más játékokra. Fallout 3, Shift 2 ugyan azt a hibát mutatja. Van hogy 10 perc játék után, de van olyan is hogy 1 egész órán át nem jelentkezik semmi, aztán mikor már meg is feledkeztem a hibáról újra előjön. A GTA 5 meg a Shift 2 állandóan a program működése leállt hibával kilép az asztalra, a Fallout 3 meg úgy lefagy, hogy csak egy újraindítás oldja meg a hibát. Már külföldi fórumokon is olvasgattam, hátha másnak is van vagy volt ilyen problémája, de az esetek többségében csak a windowsnak a korábbi buildjeivel volt hasonló gond.
Utolsó tippem az, hogy ez valami driver hiba lehet, amit az AMD majd javít idővel, csak nem értem hogy miért csak nálam van ez a hiba. Egy HD7950 Boost van a gépemben, túlhajtás mentesen stabilan 60 fokon van a hőmérséklete, a processzor szintúgy 60-65 fok között ingadozik játék közben. Catalystból a lehető legfrissebb van fent, mint ahogy minden driverből is, Visual C++-ból is az összes fent van 32 és 64 bites is egyaránt.
Tudom egy kicsit hosszú lett, de remélem valaki tud valami hasznos tanácsot adni amit érdemes lehet kipróbálni. Előre is köszönöm a válaszokat!