• Tika
    Inquisitor,
    koszi szepen a valaszt, az egyetlen ember vagy aki tudott segiteni, legalabb reszben. A PowerDirector fent van, mar kiprobaltam. MPEG1/2-re talan ez az egyetlen progi ami mukodig, es lehet vele real time MPEG1/2 capturing, es az MPEGnel mukodik a custom is. Viszont az AVI (foleg a MJPEG) formatumokat nem lehet customra alitani, csak 3 preset van benne, azok viszont nemsokat ernek. Hiaba alitok magam codecot es felbontast, nemszol semit csak egyszeruen ignoralja, es csak a sajat presetjeit hasznalja. Viszon az AVIkra, foleg a MJPEGre szuper lenne a VirtualDub, amit a regi ISA vago kartyamal szoktam hasznalni, de most az uj PCbe az ATI WDMel mindig befagy az egesz Windows es ha neha sikerul vale capturezni akkor viszont kb.1-2 masodpercet kesik a hang, mar ezzel kinlodok 2-3 napja es minden settinget kiprobaltam de semmi se segit. Mar ki vegyok belole keszulve. A jo regi ATI MMCvel nemvoltak ilyen gondok, azt elinditottam es ment, beleertve a custom preseteket is. Pedig a VirtualDub legujabb verziojat hasznalom (1.6.9 es 1.7.3) a hangkartya pedig SoundBlaster X-Fi. Erdekes hogy a PowerDirectorba sinkronba megy a hang-video mindenbe (MPEG es AVIba is), ha customra alithato lenne az AVI akkor a PowerDirector jo lenne mindenre, de egyenlore csak MPEG1/2re tudom megbizhatoan hasznalni. Ha meg esetleg lenne valami tipped vagy segitseged az audio kesessel kapcsolatban, hallas lennek. koszi.