• Tika
    Udvozlok mindenkit,
    egy keresel fordulnak hozzatok. 2 hete vettem egy vadonat uj ATI Sapphire HD 2900 XT 512MB VIVO graf kartyat. A 3D mukodik, de a VIVOval gondok vannak. En 1998-to hasznalok ATI kartyakat Xpert128 VIVO, Rage Pro VIVO, Radeon 9000 Pro VIVO, Radeon X800 VIVO, es most Radeon HD 2900 XT VIVO. De ekkorat meg sohasem csalottam az ATIba, talan az AMD az oka, mert az eredeti ATI nagyon megbizhato volt. 10 eve hasznalom az ATI kartyakon az ATI Multimedia Centert (tovabb csak ATI MMC) video bejatszasra (capturing) real time MPEG1/2 formatumba. De most a HD2900XT-t nagyon elhanyagoltak ezen a teren. Mar egy hete levelezek az ATI/AMDvel, de nagyon flegman alnak a dologhoz. Egyszeruen apszolut befejeztek a All-In-Wonder fejleszteset, mar tobb nem lesz (az 1000 seria volt az utolso), es ezzel a ATI MMC-t is befejeztek. Egyszeruen elkuldenek a fenebe, es azt javasoljak hogy mas SW-t hasznaljak, de azt nemhajlandok elarulni hogy milyet. Sajnos mar egy hete kerek a neten hasonlot mint a ATI MMC, de nemtalalok. Az utolso ATI MMC a 9.16 verzio, de az nemismeri a HD2900XT kartyat es nemlehet beinstalalni. Megvettem a draga kartyat, azzal a bizalommal hogy olyan jo lesz mint az edig oszes tobbi, de nagyot csalottam. Persze a HW rendbe van, rajta a Theater200, es VIVO, es mindent tud amit a regi, csak nincs hozza normalis driver ami problema nelkul hasznalja a VIVOt, es szoftware mar apszolut nincs hozza. Itt a draga cucc, mindent tud, de nemlehet hasznalni. Konyorgok, valaki, mar segitsen ebbe a dologba. Megegyszer emlitem hogy a regebbi katyakkal nincs semmi gond agesz a X1000 seriaig. Most ez az elso (HD2900XT) amivel problema van, mert nem elegge tamogatott softwerilag. Ugyhogy mindenkinek elhiszem akinek regebbi verzio van hogy nincs vele problema, de megoldas konkrettan a HD2900XT VIVO-hoz kell. Probaltam rengetek capture programot, de mind sikertelenul (ATV2000, Blaze Media Pro, Icy-TV, VirtualVCR, WinFast PVR) Egyedul a VirtualDub mukodik, de csak uncompressed AVI-ba. Az nemtud MPEG1/2-t. Konyorgok segitsen mar valaki. Mar az egesz hetem rament hogy mindem napot hetfotol ezzel csesztem el.
    Koszonom.