Úgy túnik meg van a hiba forrása. Valszeg valamilyen módon a Norton Internet Security 2007 a felelős. Reggel ugyanis feltelepítettem az Omegát. Azzal sokáig nem jött elő a probléma. Már-már azt reméltem, hogy így nem lesz gond. De aztán csak beütött. Szóval egy másik winyómra feltettem egy tiszta win-t. Az ég adta világon semmit csak 1 hálókártya drivert és a Catalyst 8.1-hez tartozó dolgokat telepítettem fel. Meg a C&C 3-at mert ezt a játékot nem sikerült elindítani ezzel a catalystal. Sokszori próbálkozás után nem jött elő a probléma. Semmi. Aztán visszaléptem a régebben telepített win-be, (omega driveres). El mentem a géptől egy hosszabb időre és mikor vissza jöttem kék volt a monitor. (ilyen eddig nem volt, hogy csak magától fagyjon meg). És egy új hibaüzit írt ki. STOP: 0x0000007F. Erre rákeresve találtam egy olyan bejegyzést ami a NIS-el kapcsolatos. Már a szövegre nem emlékszem, de emlegetve volt e kernel. Szóval gondoltam teszek egy próbát és eltávolítottam a NIS-t és az Omega driver helyett feltettem a 8.1-es Catalystot. És megint csak nem jött elő a hiba. Utánna próbaként visszatettem a NIS-t, és ugyan elindulni elindult a gém, de kilépésnél előjött a probléma. Szóval ismét leszedtem és megint úgy tűnik, hogy rendesen megy minden ahogy kell. Azért nem biztos még mindíg mert reggel az Omegára is azt hittem, hogy megoldotta a problémát, de mégsem. Ráadásul elég random szerűen jön elő a dolog. Na itt tartok most. Csak gondoltam leírom mik a fejlemények. :)