90029
-
Hát a Nod sztem csak célba dobni jó. Rengeteg olyan haverom van akik Nod-ot használnak és tiszta vírus a gépük. Aztán sírnak, hogy csináljunk vmit. Szóval a Nod nálam nem játékos. -
A NIS-el végig nézettem és nem volt semmi. Több mint fél millió file. :D Egy-két trójai volt de azok már régebbről megvoltak, mert nem a netről érkeztek, hanem crack-en voltak. És azok olyan file-ok voltak amik már elég régen a gépen voltak, ergó eddig is kellett volna, hogy bajt okozzanak. Ráadásul pont most nem okoznak gondot, hogy nincs ami megfogja őket.
Friss win volt, egyrészt a 7.12-es catalystot tettem fel amivel kevesebb gond volt, másrészt a tűzfal egyből ment fel és sztem utánna kezdtem ismét próbálgatni a dolgokat.
Szóval aki a NIS helyett tud ajánlani hasonló tudású programot annak várom a tippjét. Mert egyébként ettől a hibától eltekintve (ami egyébként nem biztos, hogy a NIS hibája, lehet, hogy az újabb catalystoké) nagyon jól működött. Már jó pár éve használom és azóta nem volt vírusom. 1-2 trójai volt, de azok is mondom ilyen crack file-okkal töltöttem le, de azokat is megtalálgatta. -
Ennyire ne légy paranoid...
-
döntsd el magad -
Sapphire Radeon HD2600XT 256MB DDR3 AGP ajánlom ez tud DX10/DX9 et[Elég jól]
vagy
Sapphire Radeon X1950 Pro 512MB AGP ez csak DX9et de egy kicsivel gyorsabb DX9be a HD2600XTnél. -
ja ezenkívűl még használok, ezek váltak be
mind az 5 fut egyszerre
Vírusírtó:
-Nod32
-AntiVir PersonalEdition Classic
Kémprogiírtó
-Spyware Doctor
-Spyware Terminator
-AVG Anti-Spyware
-
Ne azt a sz@ nortont használd (széteszi a gép erőforrásait) -> nod32 a best. -
Radeonok nem szoktak hibásak lenni
sztem kémprogi eszi szét a géped ezek legújabb változatával ellenőriz le
Spyware Doctor
Spyware Terminator
AVG Anti-Spyware
amúgy nem azt írtad frissen telepített XP-vel is csinálta? vagy nem erre gondoltál, mert én montam 1ből megoldotta volna a bajodat -
Úgy túnik meg van a hiba forrása. Valszeg valamilyen módon a Norton Internet Security 2007 a felelős. Reggel ugyanis feltelepítettem az Omegát. Azzal sokáig nem jött elő a probléma. Már-már azt reméltem, hogy így nem lesz gond. De aztán csak beütött. Szóval egy másik winyómra feltettem egy tiszta win-t. Az ég adta világon semmit csak 1 hálókártya drivert és a Catalyst 8.1-hez tartozó dolgokat telepítettem fel. Meg a C&C 3-at mert ezt a játékot nem sikerült elindítani ezzel a catalystal. Sokszori próbálkozás után nem jött elő a probléma. Semmi. Aztán visszaléptem a régebben telepített win-be, (omega driveres). El mentem a géptől egy hosszabb időre és mikor vissza jöttem kék volt a monitor. (ilyen eddig nem volt, hogy csak magától fagyjon meg). És egy új hibaüzit írt ki. STOP: 0x0000007F. Erre rákeresve találtam egy olyan bejegyzést ami a NIS-el kapcsolatos. Már a szövegre nem emlékszem, de emlegetve volt e kernel. Szóval gondoltam teszek egy próbát és eltávolítottam a NIS-t és az Omega driver helyett feltettem a 8.1-es Catalystot. És megint csak nem jött elő a hiba. Utánna próbaként visszatettem a NIS-t, és ugyan elindulni elindult a gém, de kilépésnél előjött a probléma. Szóval ismét leszedtem és megint úgy tűnik, hogy rendesen megy minden ahogy kell. Azért nem biztos még mindíg mert reggel az Omegára is azt hittem, hogy megoldotta a problémát, de mégsem. Ráadásul elég random szerűen jön elő a dolog. Na itt tartok most. Csak gondoltam leírom mik a fejlemények. :) -
hát én tudnám mire költeni a 2 másik monitor árát :D -
papoka1993 #3546 Segítséget szeretnék kapni egy nagyon fontos döntésben. Grafikus kártyát szeretnék venni, de nem, tudom, hogy melyiket ezek közül. Kérem, ha tudna valaki segítsen dönteni.Ezekből tudnák választani a boltból.
Sapphire Radeon X1950 Pro 512MB AGP
Sapphire Radeon X1550 512MB AGP
Sapphire Radeon HD2600Pro 512MB AGP
Asus Radeon HD2600Pro 512 MB AGP
Proceszorom: AMD Athlon xp 2500+
Memoria :1024MB
Videó kártya: Sapphire radeon 9600 atlantis 128MB AGP
Még egyszer nagyon köszönöm.
-
cask mert rohadt jó rajta a kijelző:D
egyenlőre elvagyok a momo-al,d már tényleg kéne egy g25:D -
ami a videon van arról fogalman nics milyen kormány -
kell neki gyártani Cockpitet
G25 az voáláááá :D
van itt az sg. ilyen topic
simulator cockpit -
Hát ez faszájos. -
az milyen kormány?
jah hogy a rendszert akartad mutatni,kurva jó:D csak nem férne el az asztalomon:S -
-
printscreen azt beileszt paint -> jpg azt idehttp://photohost.extra.hu/ -
FrexGP 3LCD with 3Lens -
Mindig elfelejtem hogy a qrva tweaktown és az sg nem kompatibils egymásal
-
láttam videót ahol gtl-t 3 monitorral játszották:D -
neked mindig faszán összejön az X kép -
-
-
srác már be is ízzította a 4 dvi-t :D -
nem egy olcsó hobbi
-
4monitorral xD -
repülő szimulator-hoz pl -
mire használható 4 db DVI ? -
majd lesz :D egyenlőre a driver nem kész rá -
Dant0r #3526 Ebből miért nem csinálnak crossfire tesztet vajon?
-
nem rossz
-
Radeon HD 3870 X2-k speciális kiadásban -
G18XM8 #3523 Hát szerintem nem a közeljövőbe jön ki, addigra a 3870x2 már elterjed. -
és az mikor jön ki?
reméljük az lesz mint a 8800Gt-vel alig lesz elég belőle
február közepén jön csak 8800GT szállítmány az országba -
G18XM8 #3521 Mondjuk csak addig fog a 3870 x2 vezetni míg ki nem dobják a 9800 x2-t, de az annyira drága lesz hogy jobban megéri majd a 3870x2-t. -
ez durva 100eFt azt very az 150eFt-os Nvidia Ultrát
így tovább AMD/ATI
http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2008/test_ati_radeon_hd_3870_x2/24/ -
HD 38x0 topik (14.000 hsz) -
G18XM8 #3518 Ki mondta hogy büszke vagyok? Egyébként ha már itt tartunk ez egy ilyen paradox, egyszer az ati jobb egyszer az nvidia, még most az nvidia, de lehet év végére meg ati lesz az ász. Nem tudom egyébként akárki akármit mond a hasonló árú ati-nvidia kártyák tudásra is hasonlóak ha valami xarul megy az egyiken az a másikon sem lesz jobb. Lásd Crysis sem a 3870-en sem 8800 GT-n nem megy very high-on, de highon sem tökéletesen. pl. -
Erre nem lennék büszke az Ati/Amd helyébe hogy végre sikerült a trónt ha nem is fullosan (ugya van olyan teszt ahol lemarad a 8800ultrától) megszerezni több mint 1 év után 2 GPU-s karival.