• Ackro
    huh! ok legyen nektek igazatok, valóban nem tanultam se fizikát se matematikát ilyen szinten és valóban ált. iskolában nem tanítanak kvantummechanikát se heisenbergről se a határozatlansági relációról bár lehet, hogy tanítják inkább csak nem emlékszem.
    azonban ha ez így van, akkor logikusan x esemény végtelen sok eseményben végződhet, ám mégis valami miatt a végtelensokból csak egy esemény történik meg. azt ami azt az egy eseményt választja ki a végtelensokból is körülmények sokasága határozza meg szerintem. Én úgy gondolom, egy kisérletet sosem lehet egyazon időben ugyanazon a dolgon ugyanolyan körülményeket teremtve kétszer elvégezni. ezért persze, hogy mindig más eredményt ad. (és egyértelmű, hogy nem a műszerek pontatlansága miatt)

nna mindegy tőlem, legyen egyébként véletlen igazából nem ez és ennek bizonygatása volt az eredeti hozzászólásom lényege, csak nem figyelsz mert ezt is már leírtam, hogy pusztán emberi kisstílű buta rácsodálkozás volt, hogy a naprendszer helyzete a tejútrendszerben ilyen módon befolyásolhatta az élet kialakulását és/vagy fejlődését.