IBS - International Business School
  • cudarz
    Ez azért nem teljesen van így: Az IBS-en a diplomák besorolásra a következő:

A második, harmadik, és negyedik éves tárgyaid átlaga alapján( vagy valahogy így) legalább 40%-ot kell elérned, ha nincs meg nem kapsz diplomát. Ha 40-50% között vagy, a diplomádra rá lesz írva, hogy third class degree(legszarabb). Ha 50-60% között, akkor lower second class degree. Ha 60-70% között, akkor upper second class degree. És végül a legjobb, ha 70% felett vagy, akkor kapsz first class degreet. És nemcsak annyi, hogy ezek közül valamelyik rá lesz írva a diplomára, hanem úgy hallottam(bár senki sem erősítette meg), hogy amilyen class az eredményed, olyan színű lesz a diplomád is. Nyílván nem arról van szó, hogy a third classosok rózsaszínt kapnak a firstösök meg aranyat, de elvileg van színkülönbség.

Én most leszek másodéves, Finance and Accountingre megyek, nagyon szeretem a sulit, sose bántam meg egy pillanatra sem, hogy ide járok. Pedig országos TOP10 gimiből jöttem. Szóval aki szidja az IBS-t, nem ismeri az iskolát.