• mesteruur
    Megmondalak titeket apukámnak ;-( xDDD
    A ferguson nagyon is jó traktor, csak tudni kell vele bánni, ennyi, meg egy bambi xDD
    A mienk olyan gép gecc.... a barázdában folyt vissza a víz (mert esett az eső) és még akkor is húzta az 5ös Ih ekét mint a rongyot. A gazdaság Magnumai már régen kiálltak a abrázdából de ez a gép még mindig ment...
    260q búzát a szakadó esőben ugyancsak, kihúzta a faszás sárga agyagból Galgamácsán....
    A 195 Le-ével a Vader Rapid A-t 13-14-el húzza.
    Egyszóval én még ilyen fasza traktort nem nagyon láttam, aminek ilyen jól ki lehetne használni a lóerejét, mert lehet az 315Le-s Fendt 930 vagy akár 280Le-s Magnum Mx285 (ami elég fasza sztem) szart sem ér, ha nem tapad le faszásan a talajra...
    Jah.. és az említett Magnum a mallettem lévő táblában tárcsázott, ugyanolyan tárcsával mint én (6,2es Ih), és mikor mutatta a kis Stuhár hogy kikapcsolta az elsőhajtást, és a gép szabályszerűen megállt a tárcsa előtt, csak kapart.... erre én: ezt nekem is ki kell próbálnom... a Fergi dobott egyet- kettőt és szépen húzta a tárcsát... iagz nem olyan faszán mint előtte, de húzta, nem kaparászott.
    nah ennyi... mindenki mondjon amit akar... a Ferguson igenis fasza gép, egy hibája van, az túl sok elektronika
    xD