• Dave531
    Na skacok megjöttem. elárum gábor, h az én házam is épül,úgyhogy ez nem jött be. :D Köszi Jd, h elsoroltad a gépeket. :DD Jah meg még 1-2 apró cseplő dolgo:kühne tárcsa, vagy 5 eke, ih 6210-es vetőgép, 2 spc, quick rakodó, nas, geringhoff adapter. Szal tényleg domcsik jah meg még ahogy elképzelted, nah de mind1 is. Hogy ma mit rendeztünk. :D tárcsáztam NH tm 190-el. XD hogy az mekkora egy ramtagy minden baja van. na de mind1 is délbe jött a teló, h összefosta magát a 926-os fendt. XD Akkor kimentük, h behúzzuk de aztán kijött a szervizes és magot hordtunk a 20 t-s kögelel. Genye, h mit rinyált az a traktor. :D De azért viszegette. Csak 30 körül jöhettünk pontosan nem tom mert a kilóméter óra is szarakszik van mikor rendesen mér. van amikor meg 1,2-6,8 között szarakodik. Aztán beértek minket másik cimbijék a 716-ossal aztán a céghez vezető úton forma 1-eztünk. XD Megpróbált minket megelőzni az 1-ik oldalon átt húztunk a másikra aztán ez ment a cégig. XD Na meg még az volt a durva mikor haverom vedelte a szörpöt aztán a kis ülésről vezettem a gépet. XD