• Dave531
    Nah gábor most bemutatkoztál. Nem tudom ki löki itt a szarságait ami senkit nem érdekel. Talán azért mert akkor mi a faszt jár a pofád, h ez + az van. De te nem dolgoztál érte csak a nagy pofád van. Te sikeres? Háhá röhög a vakbelem. Azt majd megnézem. Jah és nem is vok olyan beképzelt kis töketlen mint te. Lehet h csak szaros 10 ha-unk van de nem akkora a pofám mint a tiéd a nagy semmiért. Mert te nem tettél semmit hozzá h úgy álltok ahogy. Jah és az ilyen embernél rohadtabb nincs mit te vagy meg leszel(már a lenézésedre írom). Nem az a nagy ember aki úgy kezdi, h megvan mindene, hanem az aki a semmiről elér valamit. Ennyit erről. Szóval te vagy a 0 de elég nagy. Jah és nem tudom, h minek kell itt ugatnod. Te nem tudtad, h mi a vinasz én meg igen. Most ezért minek kell a fórumut tele írnod az ökörségeddel?Mert nem arról szól,h 1 egoista kis csicska vagy és lenézel mindenkit mert nektek van 1 "JÓ" traktorotok meg 1 kis pöcs kombájnotok. Engem tovább nem érdekelsz, meg a nagynak hitt szöveged. Még annyit erról, h rokonomnak 200 ha-on 5x jobb gépparkja van mint nektek szóval nem kell nagynak lenned.