• mesteruur
    Persze, örömmel írok róla pár sort.
    Nagyon szerencsés helyzetben vagy, hogy gépészeti technikumban jársz. Ha érdekel a dolog akkor mindenképpen próbáld meg, mert így az első két félév szinte sétagalopp lesz. Van az első félév elején egy 2 hetes intenzív matek-fizika felkészítő kurzus, amiben átismételik a gimnáziumban tanultakat, a végén zárthelyivel, amit maximum 2 próbálkozásból teljesíteni kell. Maga az első féléves tárgyak nem nehezek. Statika, matek, növénytermesztés alapok, élelmiszeri ismeret alapok, van egy kis közgáz, ábrázoló geometria, általános géptan... stb
    A 4. félévtől jönnek sorba szakos tárgyak, akkor szereti meg igazán az ember ezt a szakot.
    Az oktatás színvonaláról annyit, hogy nálunk elég frankó gyakorlatias a képzés. Van tanműhely, hegesztéssel, cnc-vel.... stb van egy kis traktorozás is, illetve sokmindent meg lehet nézni amiről tanulunk. ez egy nagy pluszpont sztem.
    És a kolesz... sajnos én nem vagyok kollégista. Sokkal jobb annak lenni. Még én itthon szívok egyedül a házikkal, ott összeülnek 4-5en és pikk-pakk megcsinálják.
    Röviden ennyi, ha érdekel valami konkrétan szivesen válaszolok rá.