• nandorb
    Na elfelejtettem beszamolni a keddi gyakorlatomrol... olyan szivas volt hogy most terek csak eszhez...eloszor is rakottunk ossze a feszerben...billiard asztalt vittunk majd hullamos cserepeket raktunk at az egyik helyrol a masikra ahol az en bal,kozepsoujjam nagyon szepen megjarta...na ennek ellenere a foliaallvany reszit kellett felrakni a padlasra mi sem egyszerubb menni ment csak jol beszivtam attol a sok gyogynovenytol ami volt a fejem folott,kikeszultek az idegeim szal a kormom olyan fekete mostmar es attol felek lefog esni...de sebaly,hat ez mezogazdasagi...igaz tobbet elvartam volna pl. kapalast:P a ganezas utan...mivel azelotti heten a kurva nagy istalot kaptuk hogy ganezzuk ki...es ez meg nem minden marcius 23.-an meg megyek 1hetes allattenyesztesi ugyeletessegre mondhatom nemrossz dolog fel6-ra a suliba ami azt jelenti hogy 4.30kor indul a busz...es meg ez nem eleg delutan is bekell menni...,4.-es mezogazdasagiban ugy kerik a nyelvtant mint egy gimiben es akkor az ember szaladjon...meghat erretsigit elokesziteni minimum 12oldalt irni...14es betumerettel:((((rivva fakadok mennyi minden van meg...