<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
ja és nem kelett hidegindító spry sem :P
sõt ennek torok izzitása van ami ugye nem volt felölntve petróval így izzitás nélkül tekertettem,másodjára beindult olyan 20-30 mp tekerés után

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
egyébként ma beröffentettem a 1025-öst de 1 perc mulva csak alapjáraton járt csak,szerintem vagy a szûrõben fagyott meg a víz az ülepítõben,vagy a rendszerben valahol akár a sivatagiszûrõ is lehet a ludas
holnap feltérképezem a baj okát mert jövõhéttõl favágás

fotók lesznek 100-el :)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
óó b+

hûtõcsere,vagy javítás?

na igen, ezt kéne tenni

Shad a hülye gyökér munkásunk nem tudta leengedni a vizet az mtz-bõl, ezért faszán bele fagyott a hûtõbe...:)

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

évi 10%os amortizációs költséggel kalkulálva is reális az ára...
mellesleg semmibõl nem áll elmenni és megnézni, kibróbálni, járni vele néhány kört, és ha még megengedik, a telep környékén vm használt munkagéppel tenni vele még 1-2 menette a vm közeli táblán, hogy biztosra menjen vele az ember
2 évvel ezelõtt 7-8 millió+áfa volt
sztem az reális ha figyelembe veszitek évente eshet az ára ennyit 7,5 millióba kerül áfával 1ütt, az anynira nem rossz áresés
ha figyelembe vesszük most a 892-920-952-1025 széria jelenleg 6-8 millió között mozog, 2003-2007 ezekbõl a szériákból most 3-5 millió között mozog, az reális...
pont ez a bibi, 300 ü.ó 1 év alatt és máris 5 millával csökken az ára? Valami nem oké ott

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

6 hengeres, 150 ló és MTZ
nem kell tõle sokat várni

az teljesen új! igaz abban egyetértek, hogy az e gép amit újonnan veszel, és csak a te vagy az alkalmazottaid keze alatt futott, csak annak biztos, hogy milye romlott el, garantált az üzemórája, és tuti, hoyg úgy fog még üzemelni 5-10 év múlva, ha jól kezelik...
mellesleg azt az mtzt azóta hirdetik 2 éve amióta megvették, már vagy ezer helyen láttam hirdetve, igaz anno még duplakerék is volt hozzá. :D
Azóta valahova elkallódtak... XD
Inkább 12+áfa :)
Az tényleg jó vétel :)

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

mellesleg án úgy állok a traktorvásárláshoz is mint az autókéhoz. Amint kihozod a szalonból/teleprõl hirtelen esik a gép ára 10% és csak a teleptõl 100m tettél meg...
Inkább veszek 1 alig használt gépet olcsóbban, ami már be van járatva, és kb 300üó elég ahoz, hogy kinõjje a gyerekbetegségeit :)
én most találtam az ikr honlapján 1 1553.2 MTZ-t. 2007es,300üó, 6millió+áfa=7,5millióft na az jó vétel
Most 1 új 1553.2 kerül újonnan 10-12millióba Ft+áfa
én sztem az új mtzk nem sokat érnek, a régiek bírták igazán a gyûrõdést, az áruk is megugrott kissé, de attól függetlenül jó vétel lehet, fõleg ha alkalmazott jár vele

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Az MTZ ha nem is strapabíróbb mint a többi, de van annyira ellenálló, sztem semmivel sincs több gond vele mint a többivel. Sõt ha lehet akkor jóval igénytelenebb mint a többi gép. A 130-as olyan 10 milio Ft körül.

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

SHADOWEYES7
jók az MTZ-k a 130 lovas szerintem olyan 8-10 milla körül van

erdeklodni szeretnek az mtz-k utan hogy telleg anyira strapabiroak e mint amennyire elmondjak??mert gondolkodunk valami 130pacison, es menyibe kerulnek korulbelul???
nah ez gondolom hogy csak prototip,ilyesmit keszitettek zetorbol is,(ZTS)(CRISTAL)iggen kiralyra sikeredett, de azert kivancsi lennek ki vesz meg epp gumihevederes mtz-t.
nandorb
azert ez meg mindig jo.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SHADOWEYES7
még fejlesszük :)

nandorb
Wao uj logo azt hittem vki uj jott a topikba:D

gabor 892

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

SHADOWEYES7
köszi :)

Neeem ezt úgy hívják nagystílû puritánság, hanyag elegancia :D
Sztem olyan amilyen egy mtz-nek lenni kell...

gabor 892
igénytelen:D

Há e bódottá,a öröki bódottá névnapot :D

ZTM
Asszem a gumihevederes MTZ fülkéje belûrõl.

nandorb
ez nagyon zetora hasonlit a kabinja kivetel a fek pedalok:D

ZTM
No kérem:

nandorb
nem a varos elzarta a falutol szepen hogy kibasza a falut a varos a lenyeg de en megkerdeznem hogy mibol csinaljak ott a kenyeret...
De mond me baj az ha mink kerunk toletek vmit?

Elmeselek neked egy tortenetet par evvel ezzelott tortent nalunk.:
jan 2. a szuletesnapom akkor lett kiveve delelott a sonka meg a kolbasz a fustolobol.Es hat a fater hulye eszel delutan berakodott vissza ott tartottuk a karokat a paradicsomtol meg forgacsot rakott be zsakban.Este fele olyan 22.00 tajban csonget vki. hat kimas mint a szomszed jott szolni hogy eg a fustolo.A fustolo meg egybe van a kutyahazzal.Meg is nem a magyar szomszed jott szolni hanem a boszniai.Pedig van magyar szomszedunk is.Habar volt hasonlo eset mikor a 2.szomszed szal 2hazzal arrab jott kerni tuzolto palackot mert begyuladt a kocsi.Es halalul mit kaptunk semmit se az eg vilagon erte meg ki se fizzette a hasznalatot.
Azert nem kell vkit megindokolni semmi okbol.Vannak szorgalmas es jo emberek lehet az akar magyar akar szerb,cigany.Hanem a tetteit kell nezni nem azt hogy kikit hogy szaroz mert pl. nekem van boszniai haverom es sokkal becsuletessebb mint par magyar.

de állítólag mi egy nap alatt 6 milliót használunk el

ZTM
Legalább a németek jók és küldenek 2,5 millió m3-t nekünk asszem.

elvileg ezekben a percekben fogy el
persze jönnek majd a szerbek hogy adjanak gázt a magyarok...

SHADOWEYES7
köszi :)

gabor 892
Shad boldogot

nandorb
De azert szemetek az ukranok nem fogjak fol hogy a gaz az nem ingyen megy?Mink is szennel faval tuzzelunk,meg csutka gyujtosnak.
Reggel meg volt gaz de kitudja meg mindig lehet hogy van ahogy olvastam lent szerbiaban meg holnap reggelig lesz.

ha így folytatódik én nekem is elegem lesz a gázból. Jó minõségû, reális áron lehet már kapni Carborobot kazánokat. Vegyes tüzelésû, de fõleg apríték tüzelésû kazánok. van külön ajtó a nagyobb hasáb fa égetéséhez is. Akár apríték/pelett tüzelésére automatára is be lehet állítani, természetesen felárért megrendelhetõ...
fuf en nem is tom most igy megmondani h hany ha erdonk van de tom h nem keves.itt 20 cm ho esett ezert szukseg volt a hoekezesre.nyomtam is tegnap deltol este 8 ig. holnap ha minden igaz megyek a furesztelepre gyalumaradekert.
nandorb
de mond mienek a lenyege ,, TÉK "???

Az enyém meg az 19999-ik :P Basszus pedig anno elhatároztam hogy én akarok lenni a 20-ezredik, de most kiment e fejembõl...nah így jártam :D

SHADOWEYES7
támogatás volt rá?

#20000 TÉK

Mi használtuk egy idõben, vagyis két évvel ezelõtt még mûködött, de sajnos felénk vmiért nincs akkora fûtõ értéke a gáznak.
(összehasonlítás képp, nállunk kb 20 perc mire lefõ egy kávé, a Balaton környékén ahová nyaralni járunk ott nem kell neki 10 perc se) Ezért nem használjuk mert nem képes úgy fûteni mint a fa.

Nálunk azóta mióta kész a ház:D van gázkazán, ha esetleg eladnánk a házat és nem szeretnék a fát az új lakók :D

Hencike7745: nekünk van 9 hektár erdõnk, de már rég volt telepítés, most csak kivágjuk a fát

hat nalunk gaz van sajna,most nem tom h mi lex velunk ide mar 70 szazalekal kevesebb gaz erkezik, sok embernek a kornyeken mi hozzuk a gattertol a fat vagy az erdorol es mi fogunk megfagyni.
nandorb
hat nalunk csak az megy fozes,sutes,furdes,melegites habar nalunk van kalyha es kulon megy a gazkalyha kemenye meg a kalyhaetol.Csak hat a szobamba kezd erzecodni a fust.

Nállunk 2 éve nem volt beindítva a gázkazán, többnyire csak fõzéshez és fürdéshez használjuk.

mar nalunk szlovakiaban kezd erzodni a gazvalsag. itt a faluban aki teheti ater a fara, ugy elmegy a napi 5 pot fa mint a huzat.innen meg ki szokott erdore jarni??
Sztem itt most mindenki leszarja mi van szerbiában.

nandorb
itt ir mindent igaz szerbul de van webfordito akit nagyon erdekell leforditja.Irja szepen a dolgokat.

Igazából nagy bajom hogy végtelenségig optimista vagyok, én azért még bízok valamiféle csodákban.A magyar gazdaság eddig is túlélt sok mindent és remélem hogy ez így lesz ezután is, habár igaz hogy ilyen mértékben még nem adták el az országot mint manapság. De sokat nem tudunk tenni csak reméljük a legjobbakat.