• Scamp
    Nah szal...

82-esről azé hiányzik az a rész mert kiszakadt a csavarja és még nem hegesztettük vissza. Eddig hibátlanul működik anélkül is. A homlokos 50-es kicsit barna kicsit rozsdás, de megy és a mienk... :D
    Az 514-est fesse akinek van rá ideje. A másik 50-esnek pedig azért ilyen szép a színe mert tavaly festettük műszakira.

Ahhoz hogy egy traktor központiát kezelni tudd felesleges az ECDL, ahhot inkább józan paraszti ész kell és egy kis logika. A GPS pedig olyan mint a tetris és a kressz könyv együtt(szájbarágós videó játék :) ).

Nandor: A teszthez találsz puskákat szinte minden közép suliban vagy közép sulis gyereknél aki volt ECDL-en.Mondjuk nekem puska nélkül sikerült.

ZTM: Ha mindenképp érteni akarsz a számítógépekhez akkor inkább olvass fórumokat, internetes oldalakat és informatikai könyveket. A számítógép igazi izgalmas részét hogy hogyan kell szétszedni összerakni és hogy mi mihez illik és mit csinál többnyire nem tanítják sehol egészen főiskoláig.(Tudom mert Mérnök Infós vagyok a Kecskemétin)