Minden idők legrosszabb filmjei
  • Bandew
    Az a baj ezzel a topikkal, hogy a legtöbben előtérbe helyezik a személyes érzelmeiket az ésszerűséggel szemben.
    Olyan filmeket soroltak ide fel MINDEN IDŐ legrosszabb filmjének, mint:

Titanic
    Star Wars
    Matrix
    Narnia
    A Gyűrűk Ura
    Én a robot

Ez a filmek nagyon megosztják az embereket, de attól még nem kéne baromságokat mondani. Ha én mondjuk szívből utálom a Titanicot, elegem van a nyáladzásból, a sorstragédiákból, DiCaprio szőke-buzzancs képéből és áldozathozatalából, Celine Dion csöpögős számából, és soha többé nem akarom látni a filmet, akkor sem mondanám rá, hogy minden idők legrosszabb filmje, ha egy picit is elképzelem mint filmes alkotást. A kamerakezelés és a hangmérnőki munkák profik, a színészek is csak azt nyújták amit kértek tőlük, azt viszont jól, a látvány mai szemmel nézve is jó, nem beszélve arról, hogy felépítettek egy bazi nagy félhajót, egy rakat ember megsérült, mindenki vért izzadt és tényleg nincs is olyan komolyabb technikai, esztétikai vagy művészeti hibája a filmnek, ami felróható neki, mint rossz tulajdonság. És akkor én megjelenek és le"Minden idők legrosszabb filmje"-zem, mert épp nálam nem volt nyerő.
    Ha valaki ilyenekkel rukkol elő, azt (senki ne sértődjön meg) egyszerűen nem tudom komolyan venni.