• sylverangel
    A legegyszerűbb az, ha mindenki a magának való konzolt veszi meg, wii/x360/ps3 tekintetben szerintem felesleges vitatkozni....

"A játék az tényleg kevés egyelőre, de lehet az álkapocsizmokat erősíteni, mert a spec PS3 programokat látva az ember határozottan érezni fogja a gravitáció hatását ezen a testrészén."

Én majd a dx10-es(vagy shader modell 4.0 lényegében, ogl 2.1 is teljesen ugyanaz) és g80 erejét (vagy r600 ugyanaz) kihaszáló játékoknál fogok meglepődni, szerintem :). Láttam nvidiás demókat, mit képesek kihozni belőle, not attól bármelyik konzol nagyoooon messze van...

És a következő generációig is messze lesz, a csúcsgrafikás (és persze élményes is mert néha azért szotri/játékmenet is üt) játékokra mindig is a Pc volt a legalkalmasabb (ja és mielőtt valaki lehülyéz, nem hiszem hogy itt bárki is közel akkora tapasztalattal rendelkezik, mint pl ID fejlesztők, Half Life 2 és így tovább, és ők ezt mondják).

Csak hát az ára...

Ha már ár/teljesítmény kérdésről van szó, egyértelmű favorit az x360 (kb uaz a teljesítmény mint a ps3 graf + cpu összehasonlítás, csak hát feleannyi a), annyi pénzért megéri. Wii kicsit buta az áráért, de jópofa, ps3 meg túl drága, és eddig semmi sem mutatja hogy ő lenne a legjobb, és még az előzetesek sem. Arról ennyit...

Ha sok pénzem lenne egyértelmű PC, g80-al, ha kevesebb akkor pedig x360 v. wii és egy kis pc javítás...