Továbbra is vezet a Wii, jön az Xbox Elite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem aza legjobb megoldás,hogy veszel egy über pc-t,egy jó nagy(120 cm) HD tv-t,egy wii,egy x360-at,és egy ps3-at😊 kb 2 millából össze is jön a játékokkal együtt😊
"A játék az tényleg kevés egyelõre, de lehet az álkapocsizmokat erõsíteni, mert a spec PS3 programokat látva az ember határozottan érezni fogja a gravitáció hatását ezen a testrészén."
Én majd a dx10-es(vagy shader modell 4.0 lényegében, ogl 2.1 is teljesen ugyanaz) és g80 erejét (vagy r600 ugyanaz) kihaszáló játékoknál fogok meglepõdni, szerintem 😊. Láttam nvidiás demókat, mit képesek kihozni belõle, not attól bármelyik konzol nagyoooon messze van...
És a következõ generációig is messze lesz, a csúcsgrafikás (és persze élményes is mert néha azért szotri/játékmenet is üt) játékokra mindig is a Pc volt a legalkalmasabb (ja és mielõtt valaki lehülyéz, nem hiszem hogy itt bárki is közel akkora tapasztalattal rendelkezik, mint pl ID fejlesztõk, Half Life 2 és így tovább, és õk ezt mondják).
Csak hát az ára...
Ha már ár/teljesítmény kérdésrõl van szó, egyértelmû favorit az x360 (kb uaz a teljesítmény mint a ps3 graf + cpu összehasonlítás, csak hát feleannyi a), annyi pénzért megéri. Wii kicsit buta az áráért, de jópofa, ps3 meg túl drága, és eddig semmi sem mutatja hogy õ lenne a legjobb, és még az elõzetesek sem. Arról ennyit...
Ha sok pénzem lenne egyértelmû PC, g80-al, ha kevesebb akkor pedig x360 v. wii és egy kis pc javítás...
Will your Soul live for Ever?
Hallod,a 2005-ös E3 óta ezt a maszlagot hallgatjuk,azóta a gép is kijött,de úgylátszik,még van aki hisz a csodákban...LOL
\"my love for you is like a truck\"
Hát ez már így van. De azért elég gáz lenne, ha azt várnánk hogy az új technológiák semmi újat ne követeljenek a használójuktól.
Akkor még mindíg az Intel 4004-nél tartanánk.
A játék az tényleg kevés egyelõre, de lehet az álkapocsizmokat erõsíteni, mert a spec PS3 programokat látva az ember határozottan érezni fogja a gravitáció hatását ezen a testrészén.
😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Örülök,hogy pont a Lairral dobálózol,ami úgy néz ki,mint egy bump-mappelt ps2 játék(lásd B3D fejlesztõi fórumok) ,meg ahogy elnézem a HS sem lesz éppen az a technikai csoda...bár az látványban nálam bejövõs 😊
A gtHD grafikai stílusában nekem is jobban bejön,mint a Forza2,de ez a Polyphony és nem a PS3 érdeme...
azon meg hogy boxra majd 2 dvd-n fogják kiadni azt ami ps-en csak 1 br lemez hát engem nem ráz meg különösebben
maradnak tehát az exkluzív játékok mint döntõ tényezõ
ami meglep engem hogy xboxra milyen sok fasza cím van/jön: mass effect, halo 3, bioshock, gears of war, dead rising, lost planet stb és ugye ezek lehetséges folytatásai
én pl. isáig azért nem vettem konzolt, mert a ps címek (gt, final fantasy, stbstb) eléggé hidegen hagytak
a "melegedõ fos az ikszfos" indok meg elég nagy faszság: ha elromlik és van garanciád, nagyon korrekt a microsoft ilyen téren, beviszik, egy hét múlva hozzák a javított/új boxot futárral...ha meg nincs gari akkor meg így jártál / hûtésmod
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Magától értetõdik... a termékcsatolás és a piggyback-marketig is kellett. Arról nem is beszélve persze, hogy "nextgenebbnek" hangzik a dologtól a PS3 (mint láthatjuk, hányan mondják, hogy mekkora elõny).
Ettõl még nem rossz dolog, csak azért érdemes ezt is szem elõtt tartani, és így gondolkodni.
Mire kijön a következõ GTA, addigra nem lesz értelmetlen az egész. De az nem most lesz, hanem évek múlva. (amúgy ott valóban tré lenne... anno a Zork - Nemesis volt ilyen, ahol sokat kellett ugrálni a területek között, és az embernek agyára ment az 'insert X disc' felirat egy idõ után).
"És az elõbbieket a BR nagyobb kapacitása is indokolja."
Hát szerintem a 15 gigás játékokra is várni kell, nemhogy a 23.3 gigásokra. Hacsak nem térnek vissza a Wing Commander irányvonalhoz (6 Cd-n 6x90 mega játék, a többi a film, a 4. rész esetén), akkor kétlem, hogy annyira nagy szükség lenne a bazinagy hordozóra (természetesen ez késõbb nyilván változni fog, de könnyen elõfordulhat, hogy a következõ konzol-generációig is kihúzza anélkül az ember, hogy túl sokszor kéne DVD-t cserélgetnie egy Xboxban😊).
Hát pl a GTA4 még talán el fog férni egy DL DVD-n, de ha PS3 eXkluzívra csinálnak egy hasonló gámét, akkor az már lehet hogy nem. És azért egy GTA-nál elég gáz lenne ha cserélgetni kellene a lemezt.
A Lair-t fejlesztõ Eggebrecht mondta, hogy ha valaki multiplatformot fejleszt, akkor azt kezdje a pS3-on, de úgy hogy figyelembe veszi azt, hogy X-re is kiadják majd. Ha X-en kezdi és úgy megy PS3-ra akor az eltérõ architektúra miatt vért fog izzadni.
A spec PS3 játékok viszont gyakorlatilag portolhatatlanok X-re.
És az elõbbieket a BR nagyobb kapacitása is indokolja.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ilyenekre én is. 😊
Személy szerint annyira nem verem a fenekem a földhöz a BD/HD ügyben, mivel a legrosszabb esetben 3 dual-layer DVD mind a single BD, mind a single HD lemeznek megfelel, azt meg elég valószínûtlennek tartom, hogy 30-40 gigás játékok akarnának érkezni a közeljövõben (javíts ki, ha tévedek).
Arról persze már említést sem teszek, hogy senki nem róná fel az X360-ból hiányzó HD-t hiányosságként, ha a Sony nem rakott volna a PS3-ba DB-t (amit azért nem szabad elfelejteni, hogy az X360 korábbi, mint a PS3, és Microsofték már a kezdet kezdetén megmondták, hogy késõbb sem akarják integrálni a nextgen disc-eket az X-be - úgy tûnik, ezt be is tartották).
Mondjuk az nem egy nagy baj, hogy az Elite-re kerül HDMI csati. (+ a mattfekete szín jó ötlet volt)
Hasonlítsd össze a Too Homan-t a Lairral, vagy a Heavenly Sworddal. Én azért látok, egy "kis" különbséget.
A jelenelegi játékok tekíntetében a meg nem jelent Forca2 meg a GTHD-ét nem éri el.
A Resistance textúrák tekíntetében elmaradt a GoW mögött, a pályák összetettségét nézve viszont szerintem magasabb szint (több ellenfél, bonyisabb objektetk, stb).
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
DVD-t még nem próbáltam a PS3-ban, de a BD lemezeket elég gyorsan tölti, pl. Resistance hatalmas pályáit, vagy a CoD3-ban sem kell sokat várni.
Én emlékszem még a 3,5" floppy és CD találkozására is, 14 vagy mennyi lemezes King's quest VI amigán... 😊
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
De szvsz csak a játékok számítsanak
Más kérdés persze, hogy aki nem akar ezzel foglalkozni, annak úgyis tökmindegy (ahogyan te is mondod, max. cserélgeted a lemezeket - ha emlékszel, a CD/DVD összetalálkozásánál szintén volt egy ilyen idõszak
Gerygrey 😄
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.