Comodo Antivirus
  • zoltang
    Épp most nagyon felidegesített a Comodo vírusirtója. Indítottam egy kritikus területek vizsgálatát és belefagyott. A gép újraindítása után egy teljes C vizsgálat szintén fagyás. De észrevettem, hogy egy bizonyos "könyvtáron" fagy ki a keresés. Megint szg. újraindítás kellett, de most már csak a program fájlok/JAVA könyvtáron. Eredmény megint fagyás valami *classes "fájlon".

Mi a fene van ezzel?

Ezután próbáltam egy saját "kereső profilt" létrehozni, ami nem egyszerű. Nagyon nem felhasználóbarát ez az ablak. Úgy akartam, hogy a teljes C- ét nézze át kivéve ezt a JAVA könyvtárat. Azonban, ha kijelölöm ebből a szép ömlesztett fa-szerkezetből a C -ét akkor már nem tudom a jobb oldalon ebből kiválogatni mi kell (nem lehet). Ki volt az a ba*om aki kitalálta, hogy bal oldalon nem lehet több könyvtárat kijelölni egyszerre. Csak egyenként szemezgessem ki őket a jobb oldalra, ez egy csomó idő és türelem. :(((

Ez borzasztóan nehézkesen használható. Total Commanderen bepirosítva a program könyvtárakat, majd jobb gombbal futtatva már megoldható a JAVA mappa kihagyása... DE EZT A VÍRUSIRTÓN BELÜL IS MEG KELLENE TUDNI TENNI! Meg kellene tudnom adni normálisan, hogy ezt ne vizsgáld ebből a könyvtárból.