Comodo Antivirus
-
Majd kiderül..Nekem meg tudod Mi a tapsztalatom, hogy pl nagyon sok felhasználó mint már lentebb leirtam nem figyel a figyelmeztetésekre azt össze vissza kattint..Azért azt megkérdezném, hogy a CIS melett kaptál be valamit vagy a Beta 2.0 -át használtad ?? mert Úgy érzem, hogy két malomban örlünk..esetleg amikor bekaptál valamit a Defense + nem írt ki semmit ???, mert ez a Windows rendszerfájlokat figyeli azt ha valami megprobálja átírni, vagy Módosítani átírni / ezt a tapasztalat iratja velem / akkor bizony figyelmeztet..Mindazonáltal ha TE ezt tapsztaltad válassz más keresöt hisz a TE géped a TE adataid...Tökéletes 100 % os védelem nincs hiszen a leggyengébb lánceszem ott van az pedig a felhasználó...
Azt még mindig csak azt tudom mondani, hogy ezt idáig a tesóm bárhova is ment vagy torrentezett semmit nem kapott be..Igaz amikor jött a Defense + figyelmeztetés akkor FIGYELMESEN elolvasta a figyelmeztetést és Döntött, hogy engedi -e felülirni a fájlokat avagy nem. Ö pedig olyan, hogy amit nem ismer azt nem engedi be a gépére....szerintem ennyirre egyszerü a dolog ha valami ismeretlen akar a gépemre felmászni, és nem ismerem akkor Nem engedem be...
Egyébiránt a PC world ujságírója Spányik Balázs csinált egy olyan teszte, hogy MIndenféle védelem nélkül virusirtó spyware irtó meg ilyenek, csak a Windows tüzfalára hagyatkozva ment a netre..Egy hónap alatt nem szedett össze semmit..Ami szerintem megint azt bizonyítja, hogy tök mindegy hogy van-e vírusirtód vagy nincs ha a felhasználó késuztetést érez arra, hogy a rendszerét elárassza vírusokkal akkor el is fogja..