Comodo Antivirus
-
Én azért csínyján bánnék a teszteredményekkel..
a Matousec oldalán pl az ESET Smart security Tüzfala az erösen nem ajánlott kategoria..Akkor hol az igazság Mi Jobb a Fizetös vagy ingyenes Programmok..a PCTools antivirusa ingyenes az rendelkezik VB100 és ICS minösítéssel is...
Visszatérve a CIS-re az elöttem iróhoz csak annyit , hogy a CIS ben ott a defense + és ahogy irtad meg is fogta a rootkitet hiszen nem engedte elidulni hanem figyelmeztetett..Onnantól már az Useren mulik az, hogy ha egy ismeretlen dolgot nem ismer és figyelmeztetik rá : Hogy hákáés gond van Vigyázz és ennek ellenére beengdi..nos az sztem nem a Programm hibája...
A CIS ben van HIPS. van antivirus napi több vírusaadtbázisfrissités..
Kategoriájának az egyik legjobb tüzfala...Ingyenes.Kevés false pozitiv risztás
Nekem van KAV 7.0 is mert megveszem minden Évben de pl ott is volt false risztás nem egy nem kettö....ÉN azért nem szólnám le nagyon ezt a produktumot..Kicsit másik oldalról közelítik meg a PC védelmet de ÉN Nem mondanám rá azt egyértelmüen , hogy rossz Termék....
Azért azt ne felejtsük el, hogy a világ 2. legnagyobb SSL licensz kiállítója csinálja ezeket a cuccokat és szerintem nem analfabéta kétbalkezesek brigádja van ott....
Gondolom sok ember megnyugodna, ha itt is itt lenne a CIS melett a VB100 vagy ICS tanusítvány....
az Email védelemre meg valami olyasmit irtak, hogy nem is akartak email védelmet mert ott van nekik a email securityük vagy melyik progijuk....
ha nagy marhaságokat irtam akkor sorry elöre is.....
Tisztelettel Jenei László