Élményeid a metron, suliban, utcán, buszon, vonaton, otthon, éteremben stb... Meséld el őket
  • Kmarha
    Szigeten rohan oda a barátnőmhöz és hozzám egy ismerös, hogy valakik motoszkálnak a mi sátrunkban (ő velünk szemben dekkolt le).

Hát rohantunk is mint az örült, és tényleg, hallottuk a hangokat belülről (mondanom sem kell, hogy már rég nem voltunk igazán józanok). Elkezdtem nekik kiabálni, hogy húzás ki a sátorból. Ezek meg visszakiabáltak, hgoy dehogy mennek. Szó, szót váltott, közben kifejtettem hogy ez a mi sátrunk, ők meg erősködtek, hogy nem is mert ez az övék.

Aztán vettem a bátorságot, papucsot a kézbe fogtam (legyen mivel ütni :D), azt lehúztam a cipzárt. Berontottunk barátnőmmel együtt..

és a sátor üres volt. Meglepetten felkiálltottunk hogy: ÜREES!

No ekkor hangzott fel a kb 3 centire a sátrunk mögött megbuvó, a hangok gazdája álltal felállított sátor belsejében az irtózatos röhögés (hamarabb leesett nekik a dolog) :D

Mondanom sem kell, hogy azon az estén alvásról szó sem lehetet, egész végig a két sátor egymást szapulta hogy ki a hülyébb :) Aztán megegyeztünk hogy ugyanannyira :)

Ott akkor vicces volt :)