Élményeim, itt ott amott

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
egyik történet kora reggel állok itt nálunk gyártelepen a buszmegállóba, jön a busz, felszállok odamentem a sofõrhöz és kértem egy diákot gyártelepig😄 tudom hogy így leírva nem olyan vicces de akkor a busz elején ülök mind röhögtek

másik történet szintén buszos, Halásztelken felszáll 3 roma származású ember lebasszák a csomagjukat ráülnek bekapcsolják a kb 15 éves rádiót ami recseg ropog és ordítozva énekelnek...

http://goo.gl/gd6Zi5

Drephis
hát mi röhögõgörcsöt kaptunk 😄

help

wantonly
Ez már nem most volt, de elmondom (meg épp leszokóban vagyok). 😊

Bementem egy presszóba este:

Én: kérnék szépen egy Sopianae 100's cigit.
Pultos: 100-as nincs csak 20-as...
Én: <#confused>
Bocy
áh én biztos szakadtam volna a nevetéstõl.

Bocy
😄😄😄
nagyon ott van XD

de tudok buszost is mer a sulim 20km-el odébb van
na ugy volt hogy egyik nap felszálltam és odamentem a sofõrhöz:
-Jóreggelt! Egy 20km-es diákbérletet kérek.

na netuggyátokmeg az mien durva volt
Drephis
😮

help

Doomista
élvezkedtem egy csajjal,ez nagy élmény volt.aztán meg a másik nagy élmény,hogy bejött a fiúja,kicsit kigyurt volt nem mondom hogy nem.további részletekröl no komment,de most egy töröt karral irok.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bardocz
XD
Rash87
<#idiota><#idiota>

Glory, Glory Man. United!

ahha
Drephis
éterem

help

egyszer voltam étterembe
rántott csirkét ettem
éteremben?😮

Drephis
Oszt társal ültünk buszon erre felszáll egy roma származású ittas férfi és le ült a padlóra (törökülésbe) és el kezdte énekelni a "i meet you at midnight"(azthiszem ez a címe) c. számot meg ordítozott h jimmy születésnapja van meg oda ment a csajhoz jövendölni elég vicces volt 😄

help

Fülüke
Hmm. nekem egyszer olyan volt hogy:

Állok a nagybuszmegben és egy fogyatékos aki akkormégnem tûnt annak oda jön és elkezd nézni. És mondja hogy mit lesel? Erre én mi bajod van? Erre õ nem neked mondtam hanem anaka nõnek ott mögötted. Hátranéztem és téélegvolt ott egy nõ de tuti hogy nem annakm ondta. A lényeg az hogy utána jöttem rá hogy valami nem stimmela csávóval mert fél óráig bámult maga elé és egyfolytában 2 négyzetméteren sétált. Röhögtem össze vissza. Tudom hogy nem szép dolog de akkor is... XD

De k*rvajó géped van istenem....

Sland
az

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pheaper
és jó ?😮

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Sland
Megnéztem a drive elsõ részét

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kivittem a szemetet.

Szeressük a zacskós tejet

Matt07
lool 😄DDD
+fav

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

PJack
😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

A gyomírtószernek hála már nem!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

<#eljen> épp ideje volt

még mindig laktak benne kukacok?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Reggelre helyreállt a székletem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Adi
Szerintem csak ismerkedni akart.. 😄D
Lehet tetszettél neki!!😄😄😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

[HUN]FaTaL
😄DDDDDD lol

http://goo.gl/gd6Zi5

King of Roads
marha <#hehe>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

SNAKE01
loál!<#hehe>

Bocy
nekem volt egyszer a metrón olyan hogy:
ülök odlép egy részeg csóvó, és mondja nekem ,hogy:
mért besztattam õt a repülõtéren multkor amikor jött párizsból?
iylen részeg hajléktalanak nézett ki.
visszakérdezek. -én?
-igen te
-én iylenrõl nem tok mondtam😊
-utána meg mondta: ha legözelebb ilyen lesz hívja a kommandót.
és elmet
aztán ugy elekztem szakadni a nevetéstõl hogy az nem igaz😄

Bocy
hello
azért nyitottam ezt a topikot, hogy mgeosszam megosszátok velem egymással élményeiteket.
Biztos nevetni is fogunk meg minden.

← ElőzőOldal 6 / 6