Élményeim, itt ott amott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másik történet szintén buszos, Halásztelken felszáll 3 roma származású ember lebasszák a csomagjukat ráülnek bekapcsolják a kb 15 éves rádiót ami recseg ropog és ordítozva énekelnek...
http://goo.gl/gd6Zi5
Bementem egy presszóba este:
Én: kérnék szépen egy Sopianae 100's cigit.
Pultos: 100-as nincs csak 20-as...
Én: <#confused>#confused>
na ugy volt hogy egyik nap felszálltam és odamentem a sofõrhöz:
-Jóreggelt! Egy 20km-es diákbérletet kérek.
na netuggyátokmeg az mien durva volt
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
rántott csirkét ettem
help
Állok a nagybuszmegben és egy fogyatékos aki akkormégnem tûnt annak oda jön és elkezd nézni. És mondja hogy mit lesel? Erre én mi bajod van? Erre õ nem neked mondtam hanem anaka nõnek ott mögötted. Hátranéztem és téélegvolt ott egy nõ de tuti hogy nem annakm ondta. A lényeg az hogy utána jöttem rá hogy valami nem stimmela csávóval mert fél óráig bámult maga elé és egyfolytában 2 négyzetméteren sétált. Röhögtem össze vissza. Tudom hogy nem szép dolog de akkor is... XD
De k*rvajó géped van istenem....
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szeressük a zacskós tejet
+fav
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
még mindig laktak benne kukacok?
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Lehet tetszettél neki!!😄😄😄😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
ülök odlép egy részeg csóvó, és mondja nekem ,hogy:
mért besztattam õt a repülõtéren multkor amikor jött párizsból?
iylen részeg hajléktalanak nézett ki.
visszakérdezek. -én?
-igen te
-én iylenrõl nem tok mondtam😊
-utána meg mondta: ha legözelebb ilyen lesz hívja a kommandót.
és elmet
aztán ugy elekztem szakadni a nevetéstõl hogy az nem igaz😄