Élményeid a metron, suliban, utcán, buszon, vonaton, otthon, éteremben stb... Meséld el őket
  • Match
    Hu, véradásosok nekem is vannak :)
    Bár inkább abban a szituációban voltak viccesek, de nem baj leírom.

Sulival mentünk (legális lógás, naná hogy mentünk), szép lassan sorra is kerültünk, de mivel reggel 8 volt, mindenki kurva fáradt volt. A nővérkék meg folyamatosan kérdezgették hogy rosszul vagyunk vagy miért fexünk csukott szemmel...

Másik: koleszban, egyetem alatt. Amibe a vért csapolták zacsi, egy ilyen kis tartókán volt, ami néha megmozgatta hogy egyenletesen terüljön el a zacskóba. Na én ilyet akkor láttam először, és a szívroham rámjött hogy leesik a zacskó, belémtörik a tű, itt fogok meghalni.
    ugyan ekkor, kezdő nővérke belémvágja a tűt, tövig (!), majd kihúzza úgy hogy alig egy fél centi maradt bennem...
    Mondanom se kell, belül sikítottam :)
    Aztán panaszkodik hogy nem jön a vér rendesen, odahÍvja a főnővért, rámnéz, elkiabálja magát hogy "há nézd már milyen vékony" és ezzel a lendülettel visszatolta a tűt belém majdnem tövig...na olyan kerekek is ritkán szoktak lenni a szemeim :)

Másik, nem véradós, csak vérvételes.
    Sosem írtóztam a vértől, midnig tökre élveztem nezni ahogy folyik. 14 évesen, iskolához kötelező vizsgálat, haverral mentünk, sorra kerülünk, én először, vérvétel, vatta, szorítsam mittoménmeddig.
    Ok, havert szúrkálják, mondom kell a fasznak a vatta, kidobtam a picsába...aztán érzem hogy olyan meleg a kezem...nézem, ömlik belőle a vér, az egész kezem tiszta vér, kértem még egy vattát, aztán haver befejezte mentünk ki.
    Kint meg ült egy kisgyerek (6-8 év körüli) aki szintén oda várt.
    Na most ezt képzeljétek el...kisgyerek, amúgy is fosik a tűtől, és kijövök én.
    Az egész alkarom úszik a vérben, az ujjaimról csöpög a padlóra, és szorítok rá egy vattát.
    Kisgyerek ott ahol volt, szabályosan elájult.