Élményeid a metron, suliban, utcán, buszon, vonaton, otthon, éteremben stb... Meséld el őket
-
Mirk #158 Jólvan akkor jöjjöna BUSZ!
Bejárós vagyok, tehát mindig busszal megyek suliba meg azzal jövök haza. A történet 3 évvel ezelőtt játszódik kb.
Hát az úgy volt, hogy nagyon nagy volt a tömeg, gondolom tudjátok milyen az, ráadásul a távolsági buszok a kislányák váll és derékszélességére vannak tervezve, szóval nehéz az előrejutás pláne úgy hogy minden méteren át kell másznod egy másik emberen. Haladok az ajtó felé mert megállt a busz ott ahol le kell szálnnom, és már egy ideje nitva van az ajtó, így sietek(illetve sietünk, mert haverom ott jött mögöttem), nehogy bezárja a sofőr az ajtót mielőtt leszállunk.
Na kiértem az ajtó előtti részre a buszban és már hallom a csörgést ami az ajtózárást jelzi, mikor megindulok lefelé a lépcsőn.
A jelenet úgy nézett ki, hogy kidugtam a fejem és léptem egyet előre amikor rámzárult az ajtó:)
Köröttem síri csend honol, mint utóbb megtudtam, mindenki halálra váltan néz, hátha kettészakadt a gyerek feje vagy ilyesmi...
A buszsöfőr is meglepődhetett, mert még vagy 5 másodpercig ebben a pozícióban voltam mire kinyitotta az ajtót. Lépzelem mit láthatott a visszapillantóból: egy fél arc és egy láb lóg ki az ajtón.
Kinyitotta az ajtót, én meg kisétálok, mire nagy derültség mögöttem: mégse halt meg a gyerek. Én meg vigyorgok nagyba két függőleges fekete csíkkal az arcomon amit a két ajtószárnyon lévő gumicsík okozott. A haverom mire leszállt már fuldoklott a röhögéstől, de azér el tudtunk indulni hazafele:)
Volt nagy égés:)