282
Élményeid a metron, suliban, utcán, buszon, vonaton, otthon, éteremben stb... Meséld el őket
-
Ha valakinek nagyon elvonási tünetei vannak, az próbáljon ki pár szót a fenti keresőben.
Sok sztorizós topic van, nagyon jó sztorikkal.
Egy ősrégi pl ITT. -
Mirk #161 bagge 10szer leírtam azt a szót hogy ajtó:D -

-
-
Mirk #158 Jólvan akkor jöjjöna BUSZ!
Bejárós vagyok, tehát mindig busszal megyek suliba meg azzal jövök haza. A történet 3 évvel ezelőtt játszódik kb.
Hát az úgy volt, hogy nagyon nagy volt a tömeg, gondolom tudjátok milyen az, ráadásul a távolsági buszok a kislányák váll és derékszélességére vannak tervezve, szóval nehéz az előrejutás pláne úgy hogy minden méteren át kell másznod egy másik emberen. Haladok az ajtó felé mert megállt a busz ott ahol le kell szálnnom, és már egy ideje nitva van az ajtó, így sietek(illetve sietünk, mert haverom ott jött mögöttem), nehogy bezárja a sofőr az ajtót mielőtt leszállunk.
Na kiértem az ajtó előtti részre a buszban és már hallom a csörgést ami az ajtózárást jelzi, mikor megindulok lefelé a lépcsőn.
A jelenet úgy nézett ki, hogy kidugtam a fejem és léptem egyet előre amikor rámzárult az ajtó:)
Köröttem síri csend honol, mint utóbb megtudtam, mindenki halálra váltan néz, hátha kettészakadt a gyerek feje vagy ilyesmi...
A buszsöfőr is meglepődhetett, mert még vagy 5 másodpercig ebben a pozícióban voltam mire kinyitotta az ajtót. Lépzelem mit láthatott a visszapillantóból: egy fél arc és egy láb lóg ki az ajtón.
Kinyitotta az ajtót, én meg kisétálok, mire nagy derültség mögöttem: mégse halt meg a gyerek. Én meg vigyorgok nagyba két függőleges fekete csíkkal az arcomon amit a két ajtószárnyon lévő gumicsík okozott. A haverom mire leszállt már fuldoklott a röhögéstől, de azér el tudtunk indulni hazafele:)
Volt nagy égés:) -
melyik is az a rail flip?
-
voltunk a radnóti művelődési háznál
és a Heky csinált egy rail flip et közbe mondta "Csöcsi"
futott utána egyet és eltaknyolt egy napra rá meg eltörte az ujját -
szando #155 metrós élményekről jutott eszembe egy hév-es sztori :)
aki utazott már hévvel, az tudja, hogy az ajtók elég keményen csapódnak össze a sípolás után. egy idősebb faszi utazott az aktatáskájával, és feltűnt, hogy mindig nézelődik ki az ajtón, gondolom a csajokat vizslatta :) az árpád hídnál gondolom a bőség zavarában - hiába sípolt a hév vagy 10 másodpercig, a csóka csak nem akarta visszahúzni a fejét, erre a vezető rácsapta az ajtót. fazon feje jó nagyot csattant a két ajtó között, miközben a szemüvege keresztbeállt a fején. ez a látvány annyira vicces volt hogy nem bírtam ki hogy ne röhögjek, kb a margit hídnál sikerült abbahagynom :DD -
Mirk #154 hát mesélj valamit
különben én fogok -
kar az ilyenekert. ilyenkor ujra meg kene nyitni. ;) -
ma Airsoftoztam és tök fasza volt (Y) -
sztem ez is olyan topic ami 2-3 napig tart :( -
2 napja senkinek semmi? ajjaj... (velem azért nem történt semmi, mert otthon döglöttem abban a 2 napban :D, de aztán meglátott a tanár rögtön le is baszott h mit kerestem én otthon...) -
egyszer még a mostani félév elején
nem ért be idóbe az ofőnk és a matektanár jött be törit tartani aztán beszéltünk a zikkuratokról aztán mondja hogy a csillagkapuban is zikkurat vanvagy mit és erre belépett az igazgatóaztán a matektanár meg -ööö igen jaj nagyon okosak ezek töriből a dolgozat is jól sikerült- hát valahogy valamilyen okokból 1 db 5-ös lett a többi 3as aztán megjött az ofö
ez nam olyan nagy volt -
még régen haverral mentünk angolra 4-6os villen.. bambulok kifele a nyugati megállójában, erre arra leszek figyelmes,h egy ázsiai hölgyike bőszen integet felénk.. mondom havernak, figyejjémán ez nekünk integet.. néztük egy kicsit.. azt visszaintegettünk.. ekkor láttuk, h kicsit elröhögte magát.. azt hallottunk hasonló röhögést a hátunk mögül is, megfordultunk, és hát ottvolt az hölgyike barátosnéja, eléggé tetszett neki is amit műveltünk :) nevettünk egy kicsit oszt ennyi :D
ettől akkor mondjuk jó kedvünk lett aznap :P
más story nem jut eszembe /pill ^^ -
te se flame-elj plz... -
barátom. léccives majd olvasd el rendesen a hozzászolást, és utána erősködjél kösz. idézek amit írtam: ". elkeztem mindenféléről dumálni arabul, majd elkeztek velem kb anyázni magyarul" -
ez az állás? :)) -
hmm. élméyneim. per pillanat az az élményem, hogy most jötem egy 13 km es túráról. :) -
:DDDDDDD -
Lol! először aszittem az lesz, hogy mindenki kiönti a piáját, majd szomjan döglötök, alig várjátok, h odaérjetek és semmi nincs ott. :o -
BAzz mekkora 

naon királyok:D:D:D: -
Egyszer még nagyon régen vmi kis moziba mentünk. A büfés váró nem lehetett nagyobb, mint 10 négyzetméter és voltunk benne vagy 10en. Kissrác nagyon sírt egy franciadrazséért, anyuci meg is vette neki és sikerült a gyereknek úgy kibontani a zacskót, h az összes szem a földre érkezzen. Már ez meghozta mindenkinek a jó kedvét, nem még h az, amikor az anyuka a "most jól figyelj, így kell kibontani" után tökéletesen ugyanúgy szakította szét a második adag csomagolását és gurult minden drazsé szét a váróban. Mondanom sem kell, h mindenki röhögött, már nem tudtuk visszatartani, kínjában még az anyuka is :)) -
na de most mar kezdtek flemelni :) -
ez nem flém, reagáltam a sztorijára. ő reagált az én reagálásomra, amiben én hibát véltem felfedezni, amit aztán szóvá is tettem... -
Szóbeli vizsgán történt, hogy mi után lefeletem és indultam ki egy nagy csattanásra lettem figyelmes. Vissza fordultam és a vizsgabiztos a földön feküdt. Összeszakadt alatta a szék. Mondanom se kell, hogy akik benn ültek mindannyian elkezted izomból röhögni. Nekem sikerült kibírnom míg kiértem a teremből. Osztálytársam (aki utánam felet) mondta miután kijött, hogy kb 5 percig röhögött és nem bírta elkezdeni a felelést. :) -
ja jok ezek a storyk. -
uh de utálok olvasni de azért elolvasom... mert érdekelnek :P -
Tavaly elött voltunk oszt kiránduláson az utvonal Sopron Kőszeg Szombathely. Első nap az volt a program hogy valami forráshoz megyünk délután és utána kaja és szállás. Hát ez a forrás ugy történt :D hogy volt idegenvezetőnk és hát mi az idegenvezetőnek a feladata? hát hogy mondja hgy merre menjünk igaz? na és ez ugy is történt hogy megyünk fel busszal ilyen spirálos uton és ott a parkolo ot a busz megáll kiszállunk és innen gyalog tovább a forrásig. Volt egy hatalmas betonút befelé amin a bus zis elfért volna DE azt modta az idegenvezető hogy benn a busznak nincs fordulo . tehát gyalog megyünk . Tanárok mondják a piátokat nyugodtan üritsétek mert mindjár a forráshoz érünk és ott lesz friss hideg víz. Hát persze mindenki ut közbe kiburitotta a piáját. Megyünk megyünk ugye nem a betonuton mert azt mondták arra hosszab lefordultunk valami ösvényre, már megyünk kb 1 órája :D és semmi már kezdtünk idegesek lenni mert már ott kellene lennünk! ELTÉVEDTÜNK az idegenvezetővel vissza kellet fordulnunk :D megin egy óra vissza kiértünk a betonutra és azon indultunk el . Végre odaértünk Hát mit találunk? Busz megfordulót! Kicsit se lettünk idegesek ááá! Akkor feltöltöttük magunkat vizzel és visszaindultunk a betonon. K..va hosszu ut volt gyalog.:D Végre visszaértünk nagy nehezen a buszhoz! DE lekéstünk még egy pár délutáni programot. Az ideegenvezető pedig nem kapott pénzt! És azt mondta hogy azérttévedtünk el mert ugy nem tudja az utat ugy hogy félig busz félig gyalog! Csak gyalog vagy biciklivel!:DDDD -
Mirk #133 kb
sőt
tönkretettünk 4db 120 forintos tollasütőt( ami olyan szar volt hogy az első ütésnél egyszerűen átment rajta a labda)
sőt
leöntöttük sörrel a pingpongasztalt(ez igaz is)
részegen kiabáltunk éjszaka az utcán meg cigiztünk a szobákban holott ez felettébb tilos(ez is)
sőt tönkretettüka pázsitot mer néhányan kifeküdtek éjszaka napszemüvegben az udvarra, mondván hogy ők napoznak a csillagok fényében(még ez is igaz)
amőgy mind szememszedett hazugság -
:D:D:D:Dlool "ellopták a 8 évi munkám árán a 800 forintos gereblyémet":D -
Mirk #131 semmi akcentus, igazi paraszt szerűség volt:) -
aszittem french, semmi akcentus? ezok szoktak jaa és ilyen úrihölgy szerűség volt?
-
Mirk #129 igazi hungaricum -
ránkhívták a rendőrséget mert a plusz tetején fociztunk
ennyi eszünk van:D -
ez szép volt miylen származású volt a csaj?aki rátokdobált néhán hülyeséget? -
uhh XDDDD -
Mirk #125 :) -
BAZZZZZZZZZZ!!!!!!! Ez nagyon nagy!!! 

Ez a legjobb amit ide beírtak :D:D:D::D
-
Élmény...ezt a csajt láttam kb 1hónapja mikor frankfurtban voltam mondta hogy egy magyar lapra feldobott magárol pár képet amit fiaalabb korában csináltatott magáról. Én meg tul részeg voltam hogy elkérjem a számát pedig minden évben 4-5 hónapot itt van magyarországon... http://www.kismadar.hu/index.php?albid=3971 (16+ mert jórészt alulöltözött a drága)
:S :S :S :S :S
a negatív élmény is élmény...