Élményeid a metron, suliban, utcán, buszon, vonaton, otthon, éteremben stb... Meséld el őket
  • dienesoft
    Pár hónappal ezelőtt, kémia óra előtt bejött az egyik évfolyamtárs (idióta állat), hogy bebujik a szekrény mögé az óra előtt. Jó, hát el is indult a óra, tanár nem vette észre, min röhög az egész osztály:D. A kémia tanárunk nagyon az elektronok világába él, elvont tanárnő, ráadásul a rövidtávú memóriájának kapacitását megmutatja az, hogy a nevünket sem jegyzi meg évek óta. Olyan beszólásokat küldött el a szekrény mögül, hogy: mi vaaaaan...meg ilyenek mi meg majdnem megszakadtunk a röhögéstől, aztán ő csak lesett, hogy milyaen hangok ezek, meg hogy honnét jönnek, meg még engem is meggyanusitott :DDD. Mondom nem én voltam:D. Megkérdezi: Kieza fogyatékos, aki szórakozik velem???? Erre kijön a gyerek a szekrény mögül és elkezd kifutni a teremből kémiatanár utána aztán bejön és megkérdezi:Jólvan, meg lesz buktatva kémiából. Ez jogi útra lesz terelve. Ti tudtatok róla, hogy itt van bent? Mondom:Mi? ÁÁÁ Neeeeem. Azon az órán annyira röhögtünk, hogy nem lehetett tanítani:D:D:D:D:D:D:D