Élményeim, itt ott amott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát rohantunk is mint az örült, és tényleg, hallottuk a hangokat belülrõl (mondanom sem kell, hogy már rég nem voltunk igazán józanok). Elkezdtem nekik kiabálni, hogy húzás ki a sátorból. Ezek meg visszakiabáltak, hgoy dehogy mennek. Szó, szót váltott, közben kifejtettem hogy ez a mi sátrunk, õk meg erõsködtek, hogy nem is mert ez az övék.
Aztán vettem a bátorságot, papucsot a kézbe fogtam (legyen mivel ütni 😄), azt lehúztam a cipzárt. Berontottunk barátnõmmel együtt..
és a sátor üres volt. Meglepetten felkiálltottunk hogy: ÜREES!
No ekkor hangzott fel a kb 3 centire a sátrunk mögött megbuvó, a hangok gazdája álltal felállított sátor belsejében az irtózatos röhögés (hamarabb leesett nekik a dolog) 😄
Mondanom sem kell, hogy azon az estén alvásról szó sem lehetet, egész végig a két sátor egymást szapulta hogy ki a hülyébb 😊 Aztán megegyeztünk hogy ugyanannyira 😊
Ott akkor vicces volt 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
-ÚRISTEN!!!!44
-hm?
-ÉN AZ ELSÕRE AKARTAM MENNI <#wow2>#wow2>
nem bírtam visszatartani, kinevettem szegényt, pedig úgy megijedt, mintha nem is tudna soha többet visszamenni 😊
aztán mikor kiszálltunk másodikon mondta hogy "na akkor szisztok", erre még odadobtam neki hogy "szia, és sok sikert" <#vigyor2>#vigyor2>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
középen ültünk a buszon, arra lettünk figyelmesek ,hogy egy cigány fiatalember fingik böfögik ordibál csapdok hátul. semmibaj mondjuk bevan baszva.oké megáll a busz, a csöves az ajto elé áll, elõveszi es elkezd kihugyozni az ajton.haverom mar ekkor annyira ideges volt, hogy odament hátbarugta azmeg kirepült szabályos ívvel a buszról.volt szakadás.
amúgy jó sztorik, leszámítva azt az egyet...
tudok lengyelül káromkodni és megkérdezni hogy hányas szintû vagy-.-
tudok portugálul ékszert árulni-.-
németül megkérdezni merre van az óvoda-.-
angolul mindent
Nem, nem mondja fater, megnéztem a térképet már csak két kilóméter... Mikor a 12es számhoz érkeztünk már gyanakodtunk de fater ismét megnyugtatott minket hogy már tényleg csak két kilóméter.
a 10eshez érkezve elég levertek voltunk a 7esnél már lincshangulat volt, 5ösnél meg rájöttem hogy igazam volt😄 a 2kmes gyalogtúrából csináltunk bõ 15öset😄
azóta már szállóige errefelé hogy "már csak 2 kilóméter"
Helyzetkomikum van még
Gárdony, 3 nap, kemping. Felverjük a sátrat (este sötétben értünk oda persze). Mondom ne a fa elé a bejáratot. OK. Persze mire felvertük pont a fa elõtt volt. Ez még semmi fekszünk le aludni. Erre háromból kettõnk alatt egy nagy betonkocka. Haver elaludt másik haverral meg nem tudtunk aludni. Mondom hé' zoli alszó'? Nem. Miva'? Mondom neki: Há semmi de holnap te alszol a betonon😄 Ez a mondat azóta is fel van emlegetve néha...
http://goo.gl/gd6Zi5
gyerek vesz 1 ien szart aztan nezegeti meg foglya es elekzdi gorbiteni aztan kettetorte 1. perce 😄 mert azt hitte hogy hajlithato 😄 a kovi talpas mikrofon gyerek beszel 1. csak tusszent es tobol lefejeli am ikrofont szemmel es uvoltozik hogy faj a szeme <#zavart2>#zavart2>
beszélgetünk a szerenádadásról, h mint lesz, meg ilyenek. aztán megkérdezem, h mi van akkor ha vki a panel tetején lakik, akkor mindenki mikrofonba nyomja és hangfalakat is fogunk vinni, vagy wtf? erre elkezdenek fantáziálni arról a srácok, h az o-fõnk (osztályfõnökünk és irodalom tanárunk is egyben, szép nagydarab, testes ember, nem mondom h kövér, mert nem az 😊)) biztosan felhívna magához (mert õ is a 3.on lakik), de biztosan a nyitott hûtõajtó mellett fogana minket. erre az volt a reakció, h milyen hûtõ, egy külön szoba hûtõként funkcionál, aztán persze az egész lakás és annyi hely van a masik 3 családtagnak is, h emeletes franciaágy, mert a többi helyen kaja van. aztán kicsit visszatértünk a realitás talajára, mert h a lakás üres ugyan, de persze egy szinttel lejebb megtalálható a hûtött éléskamra 😊. Erre a srác: biztos ott fekszik a sonkái között, sõt apárnája is sonkából van és egész nap ott falatozik...
aztán hirtelen csak eszembe jut vmi: Srácok, azt tudjátok h az irodalom szertár (irodalom tanárok kuckója) épp felettünk van?
erre persze néma kuss, majd jöttek a találgatások h ki hányast fog kapni magyar érettségin 😛
eom$
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
másik. ülök buszon, épp indulni akar végállomásrol, fut 1 nagy darab állat, fut fut, mikor fellép a lépcsõre, elesik és lefejeli a földet, akkorát nevettem 😄😄😄😄😄: de aztán mivel csak én voltam a buszon felsegitettem és adtam neki zsepit mert vérzett az egész pofája 😄
aztááán, még van 1 ellenõrös story: ülök a buszon haverom és én, feljön vagy 6 ellenõr, mind ilyen idõsebb néni, 1-2 30éves nõ volt köztük. jönnek hátrafele, közbe elöttünk ült 2 roma fiatalember, megkérdeztem hogy ök mit fognak csinálni. hát õk elküldték õket a picsába, aztán mi hozzánk nem is akartak odajönni, de az a 2 paraszt, szolt nekik hogy azért nézze már meg a 2 fiatalembernek a jegyét, odajöttek hozzánk. én elkeztem arabul beszélni. 😄 haverom leugrott majd felszált elöl 1 kis telefonos cselle mintha telefonálna. elkeztem mindenfélérõl dumálni arabul, majd elkeztek velem kb anyázni magyarul 😄 leszáltam mert leráncigáltak, és mikor szállok le megszolal az egyik nagymama, hogy "nézdmá' milyen hipp-hopp stááájl a gyerek"
nekem egyszer volt olyan,h mentem az utcán láttam egy jó csajt,amikor elment mellettem utánafordultam és nekimentem egy villanyoszlopnak ^^
ez is inkább helyzetkomikum volt:
tavaly nyáron egy sulitáborban reggel másnaposan ébredezünk, haverom odaszól: Te Göbe! - mint aki vmi nagyon fontosat akar kérdezni pl a tegnap estérõl. Mondom neki: Mi va'? Erre a válasz egy kisebb szünet után: öö Nem t'om. És ezen elkezdett szakadni az egész szoba, és ha vmi hülyeséget csinál a srác, mindig felemlegetjük neki ezt a sztorit. :-]
és amit még talán ti is élvezni fogtok (vagy legalább röhögtök rajtam):
sétálok az Aréna felõl a Stadára a Syma felújítása közben, nézem nagyba az építkezést és közbe látom h jön velem szembe két csini lány. Megyek és egyszercsak beleakad a lábam a földön fekvõ drótkerítésbe és akkorát esek, hogy az egyik térdemen még a nagdrág is kiszakadt. Erre visított az egyik csajszi és odafutottak hozzám nagy szemekkel és kérdezgették h jól vok-e, miben segíthetnek. Mondtam h ha a telszámukat megadnák jobban érezném magam. És láss csodát, elég segítõkészek voltak. 😛
eom$