Most elmondok egy rövid történést.
Letartóztattak pedofil video letöltéséért. A német rendőrség bemérte, hogy az IP címemen történt a letöltés. Kelly nevezetű 10-12 köröli lányka volt a felvételen. Egy éve történt az eset. Nem is tagadtam sőt elmondtam, hogy több hasonló felvételt is megnéztem ikiváncsiságból. Mivel ez btk-ba ütközik 0-3 évig mehetek a börtönbe, ha igazolódik
a gyanú. A felvételeket letöröltem soha eszembe nem jutott volna bárkinek terjeszteni még ingyen sem. Átadtam minden adathordozó eszközt nincs nekem semmi titkolni valóm. Irformatikában jártas lévén mindenféle titkosításokkal láthattam volna el az eszközöket, de még egy titkosított fájl rendszerre sem vettem a fáradtságot, ugygondoltam minek. Ha valamilyen maradványát megtalálják ezeknek az anyagoknak akkor végem van mint a botnak.
Egész életenben távol állt tőlem minden kiskorú ellen elkövetett bűncselekmény. Kiskorú gyermekeim vannak, eszemben nem jutott volna soha sexuális gondolat velük, vagy hasonló társaik ellen. Felvételeket sohasem gyűjtöttem megnéztem őket és letöröltem.
Most itt állok a kiváncsiságom miatt, mint egy pedofil bűnöző.