Egyre több a pedofil kép az interneten

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aljas pedofil bûnözõ!!!<#idiota>

Amúgy az is lehet, hogy maga a feltöltõ nem tárja fel a valóságot, azaz a feltöltött anyag leírásában sem nem szerepel a lány kora, sem nincs mellékelve hozzá kép. Na, ekkor is büntethetõ a letöltõ? Amúgy szerencséd volt, hogy nem kobozták el azonnal a géped úgy, hogy ne lett volna idõd törölni a fájlt. De amúgy is mindig könnyebb volt a bûnbakot megbüntetni, mint a valódi elkövetõt.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Hát ez a sok pedofilbotrány, és az, hogy egyszerûen mindig csak a kishalakat fogják el, lázító és felháborítóan gusztustalan, mint a hazai ellenzék beszédje!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

jp10000
Most elmondok egy rövid történést.
Letartóztattak pedofil video letöltéséért. A német rendõrség bemérte, hogy az IP címemen történt a letöltés. Kelly nevezetû 10-12 köröli lányka volt a felvételen. Egy éve történt az eset. Nem is tagadtam sõt elmondtam, hogy több hasonló felvételt is megnéztem ikiváncsiságból. Mivel ez btk-ba ütközik 0-3 évig mehetek a börtönbe, ha igazolódik
a gyanú. A felvételeket letöröltem soha eszembe nem jutott volna bárkinek terjeszteni még ingyen sem. Átadtam minden adathordozó eszközt nincs nekem semmi titkolni valóm. Irformatikában jártas lévén mindenféle titkosításokkal láthattam volna el az eszközöket, de még egy titkosított fájl rendszerre sem vettem a fáradtságot, ugygondoltam minek. Ha valamilyen maradványát megtalálják ezeknek az anyagoknak akkor végem van mint a botnak.
Egész életenben távol állt tõlem minden kiskorú ellen elkövetett bûncselekmény. Kiskorú gyermekeim vannak, eszemben nem jutott volna soha sexuális gondolat velük, vagy hasonló társaik ellen. Felvételeket sohasem gyûjtöttem megnéztem õket és letöröltem.
Most itt állok a kiváncsiságom miatt, mint egy pedofil bûnözõ.

Ugyanaz mint a happy slappingnél: Ne azt csukják le akinél megtalálják. Kutassák fel azt aki csinálta és heréljék ki.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

undorító.

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Világméretû összesküvés vagy csak bûncselekmény? ki tudja... mindenesetre soXor idegesítõ

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

masszív ostobaságokat firkáltok...

Gerygrey
Kedvencem: egy hazai politikus gépén egyszer (tavaly-tavalyelõtt valamikor) pedofil képeket találtak. A kifogás: "véletlenül töltötte le õket egy fájlcserélõrõl, aki használ fájlcserélõt az tudja hogy ilyen elõfordul" - ahha, biztos sokaknak jött már le pedó fotó a legújabb Disney-rajzfilm mellé csomagolva torrentrõl <#zavart2><#zavart2> (azt már meg sem kérdezem hogy politikus vajon miért használ fájlcserélõt)
Majd ha a képek készítõit is úgy szétverik, mint az októberben ártatlanul bámészkodó külföldi turistát a pesti utcákon, akkor talán kevesebb ilyen oldal is lesz. Nekem az a gyanús, hogy azért nem szûnnek meg az ilyen oldalak, mert sok esetben valamelyik politikus neve is felmerül...

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)