Pálesz főzési tippek, trükkök, tanácsok
  • kisviku
    #47
    Csak csatlakozni tudok hozzád.
    A házi főzés is tiltott.Ja, ráadásul megérzi a szomszéd, akkor "csakazértisból" felnyomn a k*va pénzügyőröknél.Arról nem beszélve, hogy sokan azt hiszik gyerekjáték a szeszfőzés,aztán csodálkoznak ha felrobban a háza...

    Sajna főzetni kell hivatalosan, de akkor is jobban jön ki az ember, ráadásul ha tiszta, megbízható a szeszfőzde, akkor tudod is hogy miből készül a nemes italod...
    Jóatyám vidéken csináltat majdnem minden évben pálinkát, amikor jó szilva termés van.Kábé úgy jön ki, hogy 1 liter 1000-1300.- forint.
    Ami szerintem nem rossz, tekintettel, hogy a közértben az IGAZI pálinka üvegje, azaz 0,7 vagy 0,75 liter olyan 3-4 ezer forint körül van, ráadásul az a legfinomabb, amit Te szedsz, Te erjesztesz és Te főzetsz.