• Szerdzso Cortez
    Ja szóval ez így megy,hogy az egyik megveszi a másik komplett motorját.Mi is vettünk nemrég egyet az öregnek,amire könnyebb felszállni,de gondolom itt más dolgokról van szó :D.De most ez hogy megy?Valaki kifejleszt egy motort ami nem kifejezetten játékhoz készült és akkor ettől a cégtől vásárolnak a játéktervezők,hogy én ezen a motoron akarom futtatni a gammát?Olyan mintha most te megveszed az Oracle-től a programjukat és akkor a te raktáráruhazás programod alatt az fog futni?Csak mert az Oracle 15 milliónál kezd el beszélgetni veled.Lehet,hogy a motornak az árát törlesztik még mindig yenben a fejlesztők és azért nincs még mindig kiadva?:D

Én mondjuk a wow motorjától nem voltam hasra esve.Remélem valami szebb és látványosabb grafot tolnak mellé és a játék menete is izgalmasabb lesz.

Az Ozoorunál a kameraállásra leszek kíváncsi :).Hova rakják a kamerát.Ha minden igaz third person mode van,de hát egy 3 emelet magas majomnál onnan nem sok mindent látsz a földről.Hogy ott egy item amit fel akarsz venni vagy ki piszkál és akkor 3 hétig keresed mire megtalálod az egy kis vakarék 2. szintű G.I. Joe harcost.Másik megoldás ha a lábára rárakod :).A másik nézet meg az ha a buszmegállóban beáll melléd egy Ozoruu és te kb a körme alatti piszokig érsz lábujjon állva kinyújtott kézzel.Mondjuk az is igaz hogy engineerként felvennék egy ilyet kőszíni fejtéshez.Egybe be tudja rakni a hegyet a darálóba :D.Kíváncsi vagyok milyen lehetőségek fognak rejtőzni a majomban.

- A farkát vágd le az Ozoorunak és akkor visszaváltozik.
    - Ne ott hátul!!!

:D