Szerdzso Cortez#1715
Húúú teljesen izgatott lettem a legutóbbi bejegyzések olvasása után.Fürdés közben ordibáltam hogy KAKAROTTO anyámék el se tudták képzelni mi bajom van.De mondtam nekik hogy hamarosan indul a DBO Bétája és van esély bejutni :D.Ezzel rám is csapták az ajtót.
Vegita24 téged meg felvettelek msn-re úgyhogy majd amit kapsz infókat Blade-től azokat módodban áll továbbítani nekem meg legalább egy jót el is dumcsizunk.
Egy valamit nem értek,illetve értek csak meghökkentőnek találom.Ha jól értelemezem,akkor neten meg kell keresni valami koreai gyereket meg a faterját hogy majd az ő nevükre regizek és majd az ő nevükön lépek be a játékba.Most ez tényleg komoly?Kell az ő azonosítója a való életből hogy én játszani tudjak a játékkal,mert ilyen genyók hogy csak a koreaiak játszhatnak először a játékkal?Csak aztán nehogy az legyen hogy a koreai hatóságok azt gyanítják,hogy azért keresünk fiatal 15-16 éves gyerekeket mongóliából mert valami pedofil hajlamaink vannak.Aztán ránk küldik(a topik olvasói) a KGB,Interpol,Europol meg a helyi polgárőrség embereit,miközben én békésen ásom fel a kertet és azt hiszik hogy a gyerekek megerőszakolt és megcsonkított holttesteit majd elrejtem a földbe mint valami ganét :).
Akkor tényleg ez az ábra,hogy a regi valami elképesztően körülményes eljárás és ha valakinek tényleg sikerül regizni akkor még meg kell várnia a béta indításának hivatalos bejelentését és csak azután van mód a játékban való részvételre?
El kell gondolkodnom:tényleg kell nekem ez a macera?Vagy várjam meg amíg Európában is megjelenik a játék angol verziója és majd egy tört szerveren találkozhatok veletek mint kigyúrt röpködő harcosokkal illetve más rajongóval?