3449
  • piccolo555
    Thx megvan!
  • Super Vegito
    1 napra elmék de már 60 szor irt mindenki nos kicsit felrepültek az események vegita gyere fel msn re beszélni szeretnék veled ha fent vagy ha nem írj rám
  • vegita24
    nem az ossze set csak a 4
  • vegita24
    4 kort pipald ki és a kockat is ls narancs sarga
  • vegita24
    jah blade mar irjmar ra mert nem találak scak anyit hogy cs még ha nem vagyok bejelent kezve akkor is xD
  • piccolo555
    Na, megpróbáltam a lenti oldalon 1 KSSN-t, és asszem bejött :D Itt vajon mit kell csinálni? :D :
  • vegita24
    de igy jobban nekem már nem is kell segitcseg mert tudok mindet XD
  • piccolo555
    Egyébként itt van elvileg pár KSSN, próbálgassátok :D (Hátha összejön...)
  • piccolo555
    Hát Cortez, te teljesen kész vagy :D Amúgy énis megpróbáltam regelni, KSSN-t találtam, és megpróbáltam keresni hozzá nevet is, az már nem jött össze xD (vki belinkelt lejjebb 1 videót, amiben be van mutatva, de alig bírtam kinézni mit csinál -.-') Reméljük azért vmi hacker programozó összedob nekünk 1 programot, amivel 1szerűbben is lehet regelni :D
  • vegita24
    én már nem fogok tundi ezen a gpen regizni mert le bannoltak az IP mert tul sok szor probaltam regizni -.- de vagy att meek a masik gépre xD
  • Szerdzso Cortez
    Húúú teljesen izgatott lettem a legutóbbi bejegyzések olvasása után.Fürdés közben ordibáltam hogy KAKAROTTO anyámék el se tudták képzelni mi bajom van.De mondtam nekik hogy hamarosan indul a DBO Bétája és van esély bejutni :D.Ezzel rám is csapták az ajtót.

Vegita24 téged meg felvettelek msn-re úgyhogy majd amit kapsz infókat Blade-től azokat módodban áll továbbítani nekem meg legalább egy jót el is dumcsizunk.

Egy valamit nem értek,illetve értek csak meghökkentőnek találom.Ha jól értelemezem,akkor neten meg kell keresni valami koreai gyereket meg a faterját hogy majd az ő nevükre regizek és majd az ő nevükön lépek be a játékba.Most ez tényleg komoly?Kell az ő azonosítója a való életből hogy én játszani tudjak a játékkal,mert ilyen genyók hogy csak a koreaiak játszhatnak először a játékkal?Csak aztán nehogy az legyen hogy a koreai hatóságok azt gyanítják,hogy azért keresünk fiatal 15-16 éves gyerekeket mongóliából mert valami pedofil hajlamaink vannak.Aztán ránk küldik(a topik olvasói) a KGB,Interpol,Europol meg a helyi polgárőrség embereit,miközben én békésen ásom fel a kertet és azt hiszik hogy a gyerekek megerőszakolt és megcsonkított holttesteit majd elrejtem a földbe mint valami ganét :).

Akkor tényleg ez az ábra,hogy a regi valami elképesztően körülményes eljárás és ha valakinek tényleg sikerül regizni akkor még meg kell várnia a béta indításának hivatalos bejelentését és csak azután van mód a játékban való részvételre?

El kell gondolkodnom:tényleg kell nekem ez a macera?Vagy várjam meg amíg Európában is megjelenik a játék angol verziója és majd egy tört szerveren találkozhatok veletek mint kigyúrt röpködő harcosokkal illetve más rajongóval?
  • Szergely92
    :D elég nagy fosdarab hogy nem képesek angolul megcsinálni -.-' jóval értelmesebb ötlet lenne... meg az angol verzióban ha elkezdenek beszélni ilyen koreai majomhangon hogy hadzsime akkor beszarok a röhögéstől
  • aron66
    Qrva annyát annak aki kitalálta a koreai nyelvet és a KSSN-t -.-
    De mé??? nem? xD
  • Goku SSJ5
    a client-et majd 16.-án lehet letölteni de ez a regizés nem akar ösze jöni :D
  • horvi93
    látva a videókat bejött a tippünk:D amikor tölti csórikám az erejét és elér egy szintet képes ilyen aurát huzni maga köré:O szal lehet hogy az ssj-re is képes minden karakter, mivel lehet hogy erre az időre már kihatlak a saiyanok, de minden emberben megtalálható egy kis rész belőlük:D (mint ahogy azt állítják hogy a mai ember is ugy alakult ki hogy voltak a majmok és volt egy emberszerű lény köztük a mi ősünk akinek a dns-ének egy darabja igy vagy ugy megtalálható bennünk:D)
  • aron66
    WTF?!?!?!?! O_O
  • tojas0
    valami client file-hoz nem jutott hozzá valaki?:D
  • Kennyssj
    ájáj...nekem se megy a dolog
  • aron66
    khm... csk mondom hogy fiatal korú az 14 alatt van...
    és DBO CBThez 15+ nak kell lennie az felhasználódnak... csak mondom
  • BladE666
    este 8 után leszek ithon akkor segítek addig annyi h a fehasználónév nekem spec blade893 de ha ugy csináljátok mint ahogy http://ggftw.com/forum/sd-gundam-capsule-fighter-online/44757-kr-netmarble-registration-guide.html
    itt le van irvva akkor sikerülnie kell a lényeg h az elején ugye fiatal koru KSSN kell aztán meg találni kell a neten egy felnöttet az a macerás része nem 2 perc :D

a client-et meg ha tudjátok nézetek már utána h smint és mikor lehet játszani vele
  • vegita24
    hey Blade vegyel fel MSNre az segics már nekunk xD [email protected]
  • aron66
    Blade te milyen felh nevet használtál a regizésnél?
  • aron66
    csak nem sikerült a qrva felh név miatt :S
  • aron66
    khm... Vegita helyesbítek xD
    ÉN jutottam el a végére :D
  • BladE666
    lehet h ez csak spekuláció, de sztem ez a 09.08~09.15 ös dátum csak regisztrációra vonatkozik. mert utána van egy ilyen h 09.16 sztem ekkore kezdödik a beta. de találtam egy ilyen dátumot is h 09.18~20 szoval ha vki vmi közelebbit tud az irjon.
  • BladE666
    nehezen sikerült a regisztráció, gyereke :D az a két oldal ami lejebb emlitet toljas0 és http://www.youtube.com/watch?v=HLTcCURBVzk ez a video segítségével.
    de a client-et nem lehet leszedni vmi olyasmit irnak ki h 16. után de ebbe nem vagyok biztos.
  • vegita24
    2010 re fog kijjonni angolul aki nem tudja a DBO
  • vegita24
    nah de majd holnap ujra neki esunk aronal az meg sinaljuk egybekent eddig 1 embert tudot regisztralni az is 1 angol xD
  • tojas0
    de akkor hivatalosan mikor adják ki szept 18-a után?
  • vegita24
    látcik hogy nem játcotál még korea játékal nagyon konnyu belejonni
  • Doomista
    Én nem szarozom ezzel...alapból koreai lesz az egész játék, questek stb, nem éri meg nekem ez...majd lehet adnak rá angol nyelvet, mint aionhoz,vagy ilyesmi, és úgy lehet majd tolni...
  • vegita24
    és ez a program miben is segit ?
  • vegita24
    mi eljutuotunk a végere minden meg volt az utolso lépéseknél meg valami hibárt irthki vagyis nem nekem mert aronal csinaltam :D és nem tudtunk tovvab jutni :S
  • tojas0
    http://ggftw.com/forum/sd-gundam-capsule-fighter-online/44757-kr-netmarble-registration-guide.html

http://www.kssn.yoyo.pl/

ez a 2 progi segíteni fog majd neketek!
  • tojas0
    majdnem sikerült regiznem csak elbasztam valamit és nem enged mégegyszer,
    IP problémája vna úgyhogy mindenki figyeljen oda mert egy gépről csak 1x lehet próbálkozni -.- :@ :S
  • Kennyssj
    ez nemtom mér vicces
  • Kennyssj
    most akkor mégseeeeee:(:(:(:(:(:(
  • allock #1688
    biztos nincs
  • dupla0
    Van olyan itt aki már játszik ezzel?
  • allock #1686
    fórumon is mindenki ott akad el, azt írták jobb koreainak lenni ilyenkor :D