Szerdzso Cortez#1645
Hát én valami olyasmire gondolok hogy a CBT vége a Béta Test.Szóval hogy az angoloknál is volt már béta teszt és már 2 nappal később készen volt az angolosítás hozzá.Amúgy az első mondattal én sem vagyok teljesen tisztában.Szóval ősszel jelenik meg de ő már játszik vele.Biztos van egy aranyos pénzes nagybácsija aki véletlenül hozzájutott :D.Na hát én arra gondoltam,hogy addig Ragnarok 2-zök míg nem jön a DBO.Úgyis annak is csak a bétájával játszottam egy néhány napig így nem ástam nagyon bele magam a játékba,szóval most itt az ideje.
Igen az az a 3 faszi aki a magnóval nyomja.Gondoltam én hogy Pan-t nem akkor változtatják át.Régen láttam már én nem emlékszem pontosan mi hogy következik.Igen egy nagy robot változtatja át és azt hiszem bekerül abba a robotba és bent van az 3 magnós fickó meg Pan és még néhány szolga.De ott bent visszaváltoztak emberré és kopogtattak kifelé.Pan pedig belülről megtalálta a szörny gyenge pontját és szólt kintre Gokunak hogy ott püfölje.Talán a szíve volt az vagy mi.De akkor mégiscsak én mondtam jól hogy akkor változik babává meg a 3 magnós ember.Vagy akkor én tévedek egy iszonyatosan nagyot :D