3449
-
Szerdzso Cortez #1645 Hát én valami olyasmire gondolok hogy a CBT vége a Béta Test.Szóval hogy az angoloknál is volt már béta teszt és már 2 nappal később készen volt az angolosítás hozzá.Amúgy az első mondattal én sem vagyok teljesen tisztában.Szóval ősszel jelenik meg de ő már játszik vele.Biztos van egy aranyos pénzes nagybácsija aki véletlenül hozzájutott :D.Na hát én arra gondoltam,hogy addig Ragnarok 2-zök míg nem jön a DBO.Úgyis annak is csak a bétájával játszottam egy néhány napig így nem ástam nagyon bele magam a játékba,szóval most itt az ideje.
Igen az az a 3 faszi aki a magnóval nyomja.Gondoltam én hogy Pan-t nem akkor változtatják át.Régen láttam már én nem emlékszem pontosan mi hogy következik.Igen egy nagy robot változtatja át és azt hiszem bekerül abba a robotba és bent van az 3 magnós fickó meg Pan és még néhány szolga.De ott bent visszaváltoztak emberré és kopogtattak kifelé.Pan pedig belülről megtalálta a szörny gyenge pontját és szólt kintre Gokunak hogy ott püfölje.Talán a szíve volt az vagy mi.De akkor mégiscsak én mondtam jól hogy akkor változik babává meg a 3 magnós ember.Vagy akkor én tévedek egy iszonyatosan nagyot :D -
vegita24 #1644 bocs aron de ez nekem kinai XD elmagyarázná neekm valami mit irt le xd -
aron666 #1643 Én most a DMO val játszok.
ami ugyan ugy most jelenik meg ősszel :)
második CBT jön és angolok már az első CBThez a második nap körül már volt angol kiegészítő hozzá :d szóval az angolok nagyon tudják :D
DMO (Digimon Master Online xD) -
Kennyssj #1642 egyébként engem is kezdett zavarni,hogy a földet mindig megtámadja vmi gyépé fighter(ezzel nem a sorozatot minősítem,hanem a gonoszok értelmi szintjét).jól megoldották,hogy majdnem minden harc visszavezethető arra,hogy Goku a földre érkezett(mondjuk a simában inkább még a kristálygömbök miatt volt az egész),úgyhogy minden szériában megmagyarázható az a rohadt sok harc,de már télleg kezdett fárasztó lenni...inkább csináljanak még specialokat,meg moviekat:)és lessz GT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
vegita24 #1641 jah majd meg oldjuk XD ha jatcunk a korea verzio-vall akkor mindenki segit mindenkinek az ha meg csinaltal egy kuldit az segit a másik nak sztem -
Kennyssj #1640 angolul is megjelenik majd,de az messze van még...majd megoldjuk:D -
Szergely92 #1639 milyen nyelven jelenik meg a játék mert gondolom japánul vagy valami ázsiai országén akkor nemtom kit fogok szidni de sokáig :D valami angol vagy német hogy megértsem legalább egy nagyon kicsit :D -
Kennyssj #1638 Super Vegito az óriásrobot,és mikor Pan baba lesz majdnem egyszerre történik:)(egymás után)meg nekem még annyi a bajom a GT-vel, hogy már túl komolytalan...legalább is az eleje.de Goku a végén felnőttként jelenik meg,szal ez azt jelenti hogy mégegyszer felnő...ebből az következik,hogy Gokunak újra belehetne mutatni a felnőttéválását XDez azé má télleg erőltetett lenne. -
Super Vegito #1637 Én egyáltaláb nem emlékszem ilyen részre:D ja megvan az 1-10 részben van valamikor amikor 3 ilyen szarul öltözött kék bőrü köcsög ilyen magnóval elkezdenek táncolni ja tom meliyk rész az akkor ilyen kukacok ellen is harcolnak de azért mondom neked hogy nem változtatják át pant egyszer sem az egész gt be ja de egyszer igen de az nem annál van hanem amikor az ories robott ellen harcolnak akkor változik át pan de a zenésnél nem. -
vegita24 #1636 ez hanyadik rész? -
Szerdzso Cortez #1635 Így van már csak a DBO a mi utolsó mentsvárunk.Amúgy nekem a GT-ből a bugi bugi testvéres rész tetszett a legjobban.Emlékeztek mikor 3 fickó valami állat zenére ropta a táncot és aki hallotta és látta annak is muszály volt táncolnia.Azt hiszem valamikor ekkor változtatják át Pan-t babává :D.Az nekem különösen tetszett. -
Super Vegito #1634 szerintem kafa hogy goku isten lett vagy mi a fene de szerintem még folytatni kellene a gt ből sosem elégXD kiváncsi vok videoban milyen lehet az ssj5 nem képregénybe.Na de hát ez van továbbra is várjuk az onlinét és ennyi:D -
vegita24 #1633 hát jo volt a GT szerintem jo fojtatása volt de tényleg a véget elbaszták egy picit de jo volt -
Szerdzso Cortez #1632 Ne értsétek félre nem a GT-t akarom fikázni.A GT-t is ugyan olyan szívesen és áhítattal néztem meg,mint korábban a Z-et és a sima DB-t.Ezen 3 történet utáni törekvéseket nem értem.Erre már mit építenek.Csak ilyen zagyvaságok lennének amit lentebb leírtam.Már a GT vége is sántított hogy ugyanazokat a sablonokat használják újra és már ideje volt befejezni.Még egy gonoszt már nem bírt volna már el ez a sorozat. -
Szerdzso Cortez #1631 Igen a GT-ben én is úgy éreztem.Kicsit elkapkodták a végét ezért is csak 64 részes.Biztos valamelyik grafikus szólt a többieknek hogy anyukám nem hajlandó tovább fizetni a netet ezért nem tudok nektek küldeni további rajzokat.Gyorsan be kéne fejezni :D.Hát akkor figyelj csak,akkor Goku előjön a lyukból egy hatalmas Genki Damaval és leküldi a sárkányt aztán fine.A Gokut meg csak te tudod lerajzolni úgyhogy rajzold már le kitárt karokkal és akkor mi meg majd mozgatjuk mögötte a hátteret :D.Hát eléggé furcsálottam hogy Goku annyira leharcolt állapotban erő híján össze tudott dobni egy Genki Damat.De hát utána a sárkány meghalt a gömbök visszaszítták a retket amit a világra szórtak és akkor megint sárga színűek lettek amik ismét a kívánságokat teljesítik.A földlakók pedig megfogadták hogy mostantól megpróbálnak a gömbök nélkül boldogulni,mert ugyanis azok beleszálltak Goku testébe akit elvitt a sárkány ki tudja hova.A végén pedig még feltűnik Pan mint szottyadt vénasszony és Goku még a gyerekké alakulás előtti állapotban.De mivel a grafikusok által kitalált történetben Goku és barátai lényegében kiirtották a környező 42 galaxisban az összes gonosz szándékú embert így jóformán nincs értelme tovább folytatni mert akkor csak Budokai-ról meg edzésekről szólna.Több gonosz ellen nem kellene harcolni az meg úgy nagyon unalmas volna.
Esetleg valamelyik okos aki kegyetlenül folytatni szeretné a sorozatot kitalálja hogy Bebi még elő nem került testvérét életre kelti Dr. Gero aki Dermesztő és Cell segítségével jött vissza a pokolból,majd fuzionál Piccolo letépett karjaival és Mr. Satan bajszával,majd magába abszorválja Goku lebegő felhőjét és Zseniális Teknős teknőspáncélját,de jön Zseniális Teknős házi teknőce aki lábujjon harapja a gonoszt és a vér illatára odasereglik a régi felrobbant namekról űrhajóval elmenekült elit hiper szuper mega giga namekok akik 40x gravitációba edzetek arra várva hogy visszavágjanak az őket a namekról erőszakkal elküldő helybéliknek.Közben pedig Trunks visszatér az időgéppel ebben az időben mert úgy gondolta,hogy ha a módosult múltban megölte C18-at és C17-et,akkor a jövőben minden szép és jó.Majd egy Genki Damat a 10x kamehame-val kilő az űrben ami véletlenül pont eltalálja a földre tartó felbőszült és vérre éhező,a namekról kiutasított elit namekok űrhajóját,pedig csak Bebi testvérét akarta hátbalőni XD.
Érted most akármit ki lehet találni :).....és a világ újra megmenekült hála a Pindúrpandúroknak. -
horvi93 #1630 szinkronnal adják le? amugy nekem a gt-ben egy dolog nemtetszik, látszik hogy a készítők csak összecsapták a végét:S igazából mikor megnéztem olyan érzés volt mintha nemis lenne valójában vége, csak ugy abbahagyták... -
#1629 oktobertől lesz majd a gt a detectiv conan helyett -
#1628 lesz -
songokuhun #1627 van a gt? az animaxon?:D -
#1626 ha lesz törtszerver gondolom ingyenes lesz :d -
vegita24 #1625 de azért mien komoly lenne hogy nem tudják meg csinalni az nem lesz fizetős mert balfaszok xD -
piccolo555 #1624 ...és nem játszol örökké :)
Amúgy legutóbb amikor erről hallottam hírt, azt mondták, nem tudják hogy lesz megoldva :S -
#1623 ez a fizetős rész amúgy hogy lesz megoldva?
mint a Guild Wars-nál hogy megveszed a játékot kapsz hozzá egy kódot és játszhatsz örökké?
vagy mint a Wow-ban megveszed a játékot + kártyát is kell venned -.- -
aron666 #1622 Friss hír!!
DBO szeptemberben jelenik meg a CBT (Closed Beta Test) 5-6napig tart az a xar xD
dbmmo.com
-
Kennyssj #1621 elfoglalom magam valami mmorpg-vel addig -
Kennyssj #1620 én már rég belenyugodtam...:(:(:( -
piccolo555 #1619 Hát, ha Koreában novemberben jelenik meg, akkor itt kb akkor fog -
songokuhun #1618 ne már :S azon a forumon azt ijrák h 2010 janurában:SS:S -
tupi9 #1617 csé all csatlakozom én is a fórumhoz!
kezdeném ezzel az ínyencséggel ami elég sok új infót és új videókat tartalmaz (sztem google fordítóval állítsátok angolra):D
http://www.dbo-esp.com/foro/ -
Super Vegito #1616 Én mikor mondtam hogy befejezték folyamatosan jelek meg az új részek.Ja és még új technika még nem születet mivel nem jutott el addig az af de szerintem ha ssj 5 be lesz goku biztos lesz valami király töbszörös kamehameha de új technika még nem jött anyi volt még egy szép nagy kamehameha amit gohan nyomott ssj 4 ben.Szegény trunk még mindig az ssj 1 nél tart XD nem ártana egy picit edzeniXD -
Goku SSJ5 #1615 Off
Super Vegito amit linkeltél az megint csak 1 fanok által készitet manga (vagy nem tom nem néztem meg mit linkeltél be). Az AF-et sose fejezték be. Az 1-2 fejezetel voltak nagyábol kész és ott abba is hagyták. -
#1614 De márciusban is volt egy tárt beta teszt nem? Az akkor mi volt? -
piccolo555 #1613 Hiába, azt olvastam, hogy Koreában lesz :S ez a CBT. Meg már OBT jöhetne, ez helyett :D -
csetro #1612 Dragon Ball Online Closed Beta Test (CBT) is confirmed for September. ??? -
Kennyssj #1611 Na jó,addig ok hogy új ellenfelek,sőt én birom Goku új fiát,de egy olyan dolgot mondj,ami eddig télleg még nem fordult elő(technikára gondolok).nembaj,hogy új ssj,mer végül is a Z óta a DB erre is naon koncentrál,de ne csak ez körül forogjon az egész.én nem igazán követem eseményeit,ezér ha ebben nincs igazam,mindent visszavonok. -
Super Vegito #1610 hát látom ti mesziről nem értitek az Af otXD meg mi a hogy nem mutat semmit ez hülyeség nem csak a fuziot de még ujjab ssj ujjab elenfelek meg különféle meglepetések várnak még ránk kenny meg mindenkinek adok egy linket itt havonta jelenek meg uj aff részek nos nézétek meg és olvasátok és okuljatok belőle az igaz hogy trunk meg gohan nagyok már sőt még gohan ott már már az elejin ssj 4 be harcol Xd na szóval adok egy linket itt olvasátok el az af-ot. http://dragonballafhungary.5mp.eu/web.php?a=dragonballafhungary tessék olvasni:D -
vegita24 #1609 vissza térve a DBO-hoz mondták hogy kiadjak PC-re meg xbox360 szerintetek xbox360 hogy ogják meg oldani ? mert ha ezt leet akkor fel teszem rá a wow ott xD -
Kennyssj #1608 "lehet akkor hülyeséget olvastam:P" valószínű,hogy valami hülyeséget,mer Gohan meg Trunks alapból sem lehetnének együtt kölykök.van köztük némi korkülömbség:D és az AF-ben biztos nagyok,én is olvastam -
ApPa123 #1607 Nem azért de ha a gt után folytatódik h lehet benne trunks meg gohan kölyök?? v azok vmi leszármazottak ink?? én eddig úgy tudtam h z meg gt közti időszakot mutatja az af de lehet akkor hülyeséget olvastam :P -
Goku SSJ5 #1606 Off
A DB AF a GT után játszodik. Aki/k a GT-t irták fojtatni akarták az AF-el de ezt sose fejezték be. De 1-2 DB fan saját maga kezdte el rajzolni és irni a történetet. Szoval ami most AF néven fut az csak fanok által készitet manga.