Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok de én konkrétan nem montam hogy pár hét csak ojan furcsa 😄
te vegita ne légy hülye nehogy azt hidd hogy 1 hét alatt fel is nõ meg aztán meghal pár hónapot kockulni kell vele és csak aztán lesz öreg szóval meg nem tom mit nem értesz ezen a halálon meg az öregedésen....így legalább életûb lesz a game
meg igazábol nem nagyon értem ezt a karakter halála dolgot akkor miér telme van most full maxon vagyok meg minden holnap meg hoppá meghaltam XD azt temetnek el xD
ok Liberty2 majd meg beszéljük ha kijõn a játék<#vigyor5>#vigyor5> csak még szeretnék sok dolgot gépházhoz meg egyyebek csak nem igazán megy jól a pénz tálcámhoz <#sir>#sir>
A DBMMO oldalán van egy kép, csütörtökön lesz pár szerencsés, aki kipróbálja a játékot:

vegita24:
A jó gép az egy dolog, de szerintem nem fogják a szerver forráskódját kiadni, ha már annyi pénzt belefeccöltek. Valszeg hasonlóan kell majd eljárni mint a Silkroad vagy az EVE Online esetében, vagyis nem valószínû, hogy sikerülni fog. De azért drukkolok és, ha kéred segíthetek is 😊 Szívesen beszállnék a szerverépítõ Team-be
E-mail, ha érdekel: [email protected]
A jó gép az egy dolog, de szerintem nem fogják a szerver forráskódját kiadni, ha már annyi pénzt belefeccöltek. Valszeg hasonlóan kell majd eljárni mint a Silkroad vagy az EVE Online esetében, vagyis nem valószínû, hogy sikerülni fog. De azért drukkolok és, ha kéred segíthetek is 😊 Szívesen beszállnék a szerverépítõ Team-be
E-mail, ha érdekel: [email protected]
Addig Barbiezz, az a kedvenced a dragonball után, nem ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ez nagyon jó és sok infó volt köszönjük de a játék kijövetelével nem vagyok jóbanXD.
én is regizek már a forumra
Liberty2 nagyon kõszõnjük azt a sok infot ha fiztõs lesz nem baj majd csinalunk szervert haverokall már van egy elég erõss gépházunk az arul futnah a szerver
Kedvenc FAQ beírásom ez: <#nyes>#nyes>
"I will become the most powerful fighter in the world! I will beat all of you down, no matter how many or how powerful you are!
No. There will always be someone stronger than you in some way."
-------------------
Én leszek a legerõsebb harcos a világon! Mindannyiótokat le foglak csapni, lényegtelen, hogy te mennyire erõsb vagy!
Nem. Mindig lesz valaki aki valamilyen formában erõsebb mint te. <#mf2>#mf2>
"I will become the most powerful fighter in the world! I will beat all of you down, no matter how many or how powerful you are!
No. There will always be someone stronger than you in some way."
-------------------
Én leszek a legerõsebb harcos a világon! Mindannyiótokat le foglak csapni, lényegtelen, hogy te mennyire erõsb vagy!
Nem. Mindig lesz valaki aki valamilyen formában erõsebb mint te. <#mf2>#mf2>
Hát, ezek nem túl jó hírek, de legalább van vmi, thx az infókat.
Javított link, sry. <#beka2>#beka2>
Rossz hír!
"Will I have to pay a monthly fee? Play buy buying cards? Or is it free?
We don't know how they will be charging customers. However, we DO know that it will NOT be free."
Azaz: Kell majd havidíjat fizetni érte vagy ingyenes?
Nem tudjuk jelenleg, hogyan fognak a felhasználók fizetni, mindenesetre azt TUDJUK, hogy NEM LESZ INGYENES.
Hajjaj. Azért sok mindenre jöttem most rá a fórumból:
"Where can I download DBMMO?
The game is not released yet. Do not download or purchase any content claiming to be the beta, as it may be a virus or a scam."
--------------
Honnan tudom letölteni a DBMMO-t?
A játék még nem jelent meg. Ne töltsetek le vagy vásároljatok meg semmit ami azt sugallja, hogy az a BETA mert vírus lehet vagy szemét.
"When will the game come out?
Flat out, we don't know. Beta is expected to come out at the end of 2009. So, the game can not be expected to be sold in stores until at least 2010."
---------------------
Mikor jön ki a játék?
Egyszerûen: nem tudjuk. A BETA 2009 végére várható, szóval a játék maga az semmiképp nem jön ki 2010 elõtt.
"Will I be able to become a Saiyan? I want to be one!
No. The almighty Toriyama himself stated that Super Saiyans will not be in DBMMO."
---------------------
Lehet majd csillagharcosokkal lenni?
Nem. A mindenható Toriyama azzal kezdte, hogy a Szuper-csillagharcosok nem lesznek benne a játékban.
"I heard that my character will eventually die...
Yes, all characters will be born, grow, get old, and die."
---------------------
Úgy hallottam, hogy a karakterem meg fog halni mindenképp...
Igen, minden karakter megszületik, felnõ, öregszik és meghal
"So, how will I keep playing the game if I die?!
We don't know exactly. But, the marriage system is intended to resolve this."
---------------------
Akkor mégis hogyan fogok vele játszani a halálom után?
Még nem tudjuk pontosan, de a házassági rendszerrel próbáljuk megoldani
Ezek azok amiket fontosabbnak találtam, de ha valalki elakarja olvasni az összes kérdést akkor itt a link.
"Will I have to pay a monthly fee? Play buy buying cards? Or is it free?
We don't know how they will be charging customers. However, we DO know that it will NOT be free."
Azaz: Kell majd havidíjat fizetni érte vagy ingyenes?
Nem tudjuk jelenleg, hogyan fognak a felhasználók fizetni, mindenesetre azt TUDJUK, hogy NEM LESZ INGYENES.
Hajjaj. Azért sok mindenre jöttem most rá a fórumból:
"Where can I download DBMMO?
The game is not released yet. Do not download or purchase any content claiming to be the beta, as it may be a virus or a scam."
--------------
Honnan tudom letölteni a DBMMO-t?
A játék még nem jelent meg. Ne töltsetek le vagy vásároljatok meg semmit ami azt sugallja, hogy az a BETA mert vírus lehet vagy szemét.
"When will the game come out?
Flat out, we don't know. Beta is expected to come out at the end of 2009. So, the game can not be expected to be sold in stores until at least 2010."
---------------------
Mikor jön ki a játék?
Egyszerûen: nem tudjuk. A BETA 2009 végére várható, szóval a játék maga az semmiképp nem jön ki 2010 elõtt.
"Will I be able to become a Saiyan? I want to be one!
No. The almighty Toriyama himself stated that Super Saiyans will not be in DBMMO."
---------------------
Lehet majd csillagharcosokkal lenni?
Nem. A mindenható Toriyama azzal kezdte, hogy a Szuper-csillagharcosok nem lesznek benne a játékban.
"I heard that my character will eventually die...
Yes, all characters will be born, grow, get old, and die."
---------------------
Úgy hallottam, hogy a karakterem meg fog halni mindenképp...
Igen, minden karakter megszületik, felnõ, öregszik és meghal
"So, how will I keep playing the game if I die?!
We don't know exactly. But, the marriage system is intended to resolve this."
---------------------
Akkor mégis hogyan fogok vele játszani a halálom után?
Még nem tudjuk pontosan, de a házassági rendszerrel próbáljuk megoldani
Ezek azok amiket fontosabbnak találtam, de ha valalki elakarja olvasni az összes kérdést akkor itt a link.
Nah, ha ezt valaki lefordítja akkor õ lesz a legokosabb szerintem mindannyiunk közül.
Ez itt a Dragon Ball Online hivatalos honlapja!
Ez itt a Dragon Ball Online hivatalos honlapja!
Na srácok!
Ezen a linken úgy látom a Dragon Ball Online hivatalos oldala található. A fejlesztõi üzenetek közt a legutolsó így hangzik:
"DBO Closed beta Officially Started - Only a matter of time until Open Beta.'
Azaz: Dragon Ball Online zárt bétája hivatalosan is megkezdõdött - már csak idõ kérdése és indul a nyílt béta is
Ezt írták idén Március 15-én. Ergo: Hozzá lehet jutni a BETA-hoz ez 100%. De valószínûleg regisztrálni kell, kiemeled fõbb tulajdonságaid, szakértelmed, hogy miért lennél te jó tesztelõ. Ha úgy ítélik meg, hogy megéri veled is teszteltetni a játékot akkor valszeg kapsz egy linket és egy kódot ( ez mind személyre szabott lesz, szóval nem tudod majd továbbadni, ha mégis akkor keményen büntetnek ).
Regisztráltam a honlap fórumján is. Olvasgatok picit, hátha többet is megtudok. <#wave>#wave>
Ezen a linken úgy látom a Dragon Ball Online hivatalos oldala található. A fejlesztõi üzenetek közt a legutolsó így hangzik:
"DBO Closed beta Officially Started - Only a matter of time until Open Beta.'
Azaz: Dragon Ball Online zárt bétája hivatalosan is megkezdõdött - már csak idõ kérdése és indul a nyílt béta is
Ezt írták idén Március 15-én. Ergo: Hozzá lehet jutni a BETA-hoz ez 100%. De valószínûleg regisztrálni kell, kiemeled fõbb tulajdonságaid, szakértelmed, hogy miért lennél te jó tesztelõ. Ha úgy ítélik meg, hogy megéri veled is teszteltetni a játékot akkor valszeg kapsz egy linket és egy kódot ( ez mind személyre szabott lesz, szóval nem tudod majd továbbadni, ha mégis akkor keményen büntetnek ).
Regisztráltam a honlap fórumján is. Olvasgatok picit, hátha többet is megtudok. <#wave>#wave>
aha😄
semmi enyi téma: nincs kedvem gondolkozni
Aha de mirõl?😄.Azért ti is gondolkodhatok a témánXD.Hm egyébként ti talátatok valami hírt a db onlinérõl béta megjelent csak accuntot keresek de eddig semmiXD
na akko vegito irj témát az beszélgethetünk XD
Gyerekek nagyon elhalkultunk már megint😄 Attól hogy nincs hír még lehet dumálni😄
Itt egy rövid videó, aki érte ezt a hablaty nyelvet az lefordíthatná 😛
Hát jaD:
ha még be tudnánk lépni talán jo lenne de igy szar
beta 100 szerintem egy nagy rakás fosXd
.....
http://www.gtgames.net.br/2009/01/download-dragon-ball-online-pc-beta.html
Ezt az oldalt figyeljétek, azt írja hogy le lehet tölteni a dbo-t de azt a beta 100-at szedi le.
Ezt az oldalt figyeljétek, azt írja hogy le lehet tölteni a dbo-t de azt a beta 100-at szedi le.
jól néz ki csak nem szól😄
Ha olyat szeretnél😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
lyukast?<#vigyor3>#vigyor3>
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Nyertél egy hangszórót!<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
úgy,hogy a pali nem tud magyarul írni
Paul meg ajánlott neki egy könyvet
<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Paul meg ajánlott neki egy könyvet
<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
"de aze probalgozni lehet"
Biztos stréber azért rakta ide a szabálytXD.Faszomat hogy ez az online nem akar normálisan kijönni ha normálisan kijött volna már ott kockulnánk vele de nemtom hány hónap késésben vannak már-.-
hát ez jó kérdés
hogy jön ez ide?

nah sok sikert kétlem hogy pofantudnál baszni de aze probalgozni lehet <#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
Kit?
Ha most pofán basznám, megsértõdne ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
semmi semmi jah lehet hogy még nem montam semmi XD
Valami hír skacok?
Hát én is inkább no comment.D de lehet hogy amit le írt zritya az nem is hülyeség a dbo-ról
ahh én ingabb nem szolok bele de ez nem a DBO
Tudom azért linkeltem be hogy a sok nagyokos észéhez térjen a BÉTA 100 és az õszes hobelefrancal.
#hhwnd