-
Szerdzso Cortez #1587 Hát már rendesen vissza kellett olvasnom a topicban.Na azt hiszem én kivételt képezem köztetek.Nekem nem tetszett a wow.Sokan mondták fúúú menjek erre a serverre játszani tök jó majd bandában játszunk.Hát bementem egy srác nem volt ott a bandából.Egy sráctól megkérdeztem hogy merre kell menni mit kell csinálni az meg jól leugatott hogy milyen noob vagyok meg a többi.Eljutottam maximum 18-as szintig.Azelőtt egy helyen voltak a küldetések,most meg menjek el a világ másik felére aztán már azt se tudtam hol vagyok szóval én aki annyira nem követte nyomon az mmorpg-ket és egyáltalán az rpg-ket annak lehet hogy nem tetszett.
Nekem ami valójában tetszett mmorpg az a Voyage Century Online volt.Nekem azok a játékok filmek tetszenek amelyek valósághűek életszerűek,ez alól kivételt képez a manga/anime világa.Szívesen megnézek bármilyen anime-t.Ez az mmorpg teljesen valósághű meg nekem régebben amúgy is tetszett az ilyen kalózos karibi tengeres játékok és az hogy ez neten játszom más játékosokkal meg be lehet járni az egész Földet az nekem rendjén volt.Meg talán még tanulhat is belőle a gyerek.A wow egy elképzelt világ elképzelt emberekkel,bár igaz hogy a Warcraft 3 tetszett ezért is éreztem késztetést hogy kipróbáljam.De mondom nekem annyira nem tetszett,inkább ez a másik.Aki olyan nagy mmo faló utána kereshet youtube-on erről is van videó fent.
A DB-re visszakanyarodva.Amiket én régen összeszedtem magamnak részeket,specialokat,moviekat,klippeket és játékokat azt én mindet kipróbáltam és végignéztem.Még a Goku Jr. os GT special-t is láttam.Nem tudom valaki mondott újabb moviekat meg specialokat akkor ezek szerinte azóta készültek újak is amiket én láttam vagy ugyanarról beszélsz más formában?Meg tulajdonképpen mi ez a Dragon Ball KAI?Én erről most hallok először.Oké voltak még ilyen fanatikus DB rajongók akik tovább szerették volna vinni a történetet de erről csak rajzok készültek.Goku ssj 168 meg minden féle fúziók de én ezeket már baromságnak tartom.Ha jól tudom Dragon Ball AF néven futott volna.Oké milyen klassz dolog ha magad alakítod a történetet és találsz ki dolgokat de akkor is én mikor már a GT végét néztem ilyen 10x kamehame meg ilyenek nekem már unalmas volt.Már nem volt mi mert már nem lehetett újabb dolgot kitalálni csak a jól bevált dolgok még erősebbek lettek meg stb.(ennek ellenére nekem a GT tetszett).
Na szóval meséljetek már arról a KAI-ról.És ígérem ha kijön a DBO azt nem fogom úgy tekinteni mint más mmo-kat amik nem jöttek annyira be,ebbe keményen bele fogok mélyedni feltéve ha akadnak "csatlósaim" :).