• liberty2
    Rossz hír!
    "Will I have to pay a monthly fee? Play buy buying cards? Or is it free?
    We don't know how they will be charging customers. However, we DO know that it will NOT be free."

Azaz: Kell majd havidíjat fizetni érte vagy ingyenes?
    Nem tudjuk jelenleg, hogyan fognak a felhasználók fizetni, mindenesetre azt TUDJUK, hogy NEM LESZ INGYENES.

Hajjaj. Azért sok mindenre jöttem most rá a fórumból:

"Where can I download DBMMO?
    The game is not released yet. Do not download or purchase any content claiming to be the beta, as it may be a virus or a scam."
    --------------
    Honnan tudom letölteni a DBMMO-t?
    A játék még nem jelent meg. Ne töltsetek le vagy vásároljatok meg semmit ami azt sugallja, hogy az a BETA mert vírus lehet vagy szemét.

"When will the game come out?
    Flat out, we don't know. Beta is expected to come out at the end of 2009. So, the game can not be expected to be sold in stores until at least 2010."
    ---------------------
    Mikor jön ki a játék?
    Egyszerűen: nem tudjuk. A BETA 2009 végére várható, szóval a játék maga az semmiképp nem jön ki 2010 előtt.

"Will I be able to become a Saiyan? I want to be one!
    No. The almighty Toriyama himself stated that Super Saiyans will not be in DBMMO."
    ---------------------
    Lehet majd csillagharcosokkal lenni?
    Nem. A mindenható Toriyama azzal kezdte, hogy a Szuper-csillagharcosok nem lesznek benne a játékban.

"I heard that my character will eventually die...
    Yes, all characters will be born, grow, get old, and die."
    ---------------------
    Úgy hallottam, hogy a karakterem meg fog halni mindenképp...
    Igen, minden karakter megszületik, felnő, öregszik és meghal

"So, how will I keep playing the game if I die?!
    We don't know exactly. But, the marriage system is intended to resolve this."
    ---------------------
    Akkor mégis hogyan fogok vele játszani a halálom után?
    Még nem tudjuk pontosan, de a házassági rendszerrel próbáljuk megoldani

Ezek azok amiket fontosabbnak találtam, de ha valalki elakarja olvasni az összes kérdést akkor itt a link.