3449
  • xxxpaulxxx
    de mégis csak valamikor meghalnakXD

Igen, azt tudom, hogy megfiatalodik, de mégis idősödik... nem?
    meg itt van ez a link
    és itt van egy kép alatt egy ilyen: "Goku, a hundred years later, in the very last scene of the Dragon Ball series."
  • horvi93
    volt szerencsém végignézni mind a 3 sorozatot:D db/z/gt. Goku azért fiatal a gt-ben mert az elején egy régi ellenfele a sima db-ből (nevét elfelejtettem már) azt kivánja a fekete csillagos kristálygömb sárkányától h legyen fiatal és véletlenül gokut fiatalítja meg:D egyébként a dbz vége fele vegeta egy részben elmondja hogy a saiyanok sejtjei halálukig fiatalok maradnak(jobb szót nem találtam:D) hogy halálukig tudjanak harcolni
  • xxxpaulxxx
    kb most mindent leírtál ami egy mmorpg-ben benne szokott lenni:D

#1201: hát één is nagyon remélem hogy lesznek saiyanok... mert különben nem dragon ball a dragon ball... a sorozat 1. részében kivel találkoztunk? Songokuval... aki egy saiyan... hát akkor meg?:D a játék miért ne róluk szólna?:D

Meg amúgy is... elvileg songoku a gt-ben ha jól tudom valami 100 akárhány éves és még mindig fiatal meg minden... bár még nem láttam a gt-t... és a Z-t is most fejezem be... de akkor a játékra hova tűnik songoku?
  • Szerdzso Cortez
    Annyira nem hülyeség ez a halál dolog.De ugye nem csak akkor halsz meg ha túl öreg leszel hanem akár egy harc közben is.Ha pl párhuzamot húzunk a játék és a film között (ami szerintem a legfőbb cél mert a játékot abba a kalandokba és harcokba akarja beleélni magát mint a főhős).Mert ha pl csapatba verődve mentek harcolni vagy akár párban és valamelyikőtök életét veszti a harcokban,akkor a túl világon Kaito-nál kitanult technikát kitanulva visszatérhet az életbe és megvédheti barátait.A filmben is így történt mikor Goku Raditz-cal való harcban meghalt de Kaito technikájával visszatérve meg tudta verni Nappa-t és Vegitát.Aztán esetleg a sárkány gömböknek köszönhetően vagy jókora pénz fizetésével Babanál visszahozható a játékos társ az életbe.Bár az érdekes volna ha mind a 10 ezer játékos a barátját akarná feltámasztani és egy ember sokára jutna sorra.A másik dolog.Emlékszünk rá hogy a fekete sárkánygömbökkel a véletlen folytán gyerekké tudták változtatni Goku-t.Akkor legyen egy rejtett nehezen elérhető helyen ez a hely és akkor aki odamegy gyerekként folytathatja a játékot.Igaz kevesebb KI-ja lenne,mert mikor Goku teleportálni akart a GT-be nem ment mert gyerekként nem tudta úgy használni.De valami haszna mégis lenne,mert mondjuk a megtanult technikák nem vesznének el vagy akkor nagyobb szinteket el tud érni vagy valami,ez már a fejlesztőkön múlik.Én is sokat játszottam a Ragnarokkal egy elég magas szinten újjá kellett születni,mert tovább nem tudtad nyomni a szintet.Ott is újjá születtél de kb egy 20 perc alatt fel is nőttél de már 99-es szintre fel tudtad húzni magadat.

A harc rendszert meg én úgy érezném a filmben lévő valósághoz képest valóságosnak,hogy a harcokat általában csapatokban vívták.Gondoljunk csak a Namekon vívott harcra amikor Dermesztő elit csapata harcolt Krilin,Gohan és Vegita ellen.De akár ha valaki egyedül nagyon erősre fejlesztené magát,gondolok itt Broly-ra akkor ott egy - több harcban is lehetne harcolni.Csak ugye Broly-nál már születésénél nagyon erős volt.

Hát na ez csak elmélkedés,de én így szeretném viszont látni az új Dragon Ballos játékot,lehetőleg minél hamarabb.
  • horvi93
    egyébként én nemtartom kizártnak hogy egyszer még lesznek saiyanok a gambe, lehet hogy majd később egy csavarral még valahogy visszahozzák őket
  • piccolo555
    Szerintem biztos lehet majd repülni benne.
    Amúgy sztem nem hülyeség ez az öregedés, meg halál dolog, mert pl ha már unod is azt a karit amit 1 éve viszel, akkor nem kell vele semmit csinálni, úgy is meg fo hali, bár akkor úgy lenne értelme, ha a gyereked örökölné a cuccaidat :P
    Meg az is jó lenne, ha lehetne menni a túlvilágon...pl Kaitohoz, aki új technikát tanít, vagy eg túlvilági nagytornán harcolni...én már nagyon várom a gamét :D Kár, hogy ennyire húzzák...
  • allock #1199
    én nem vagyok biztos benne, hogy lehetlesz
    de kiindulási alapnak tökéletes lesz a játék, utánna már oda fejlesztik ahová akarják, végülis a rajongóknak csinálják.
  • xxxpaulxxx
    Jah és utána visszatérhetünk 1xer a földre Fortuneteller Baba-val persze ez is csak mint egy kis quest:D:D:D

Amúgy sztem biztosan lehet repülni... repülés nélkül nincs db:)
  • horvi93
    üdv! nah csak találtam egy magyar dbo forumot is:D
    egyébként szerintem hülyeség amit a fejlesztők kigondoltak, mármint arra értem h házasodási rendeszerrel megoldani a halál problémát?
    egyszerűbb lenne akkor már ha halál után megnyilna jópár új map és a túlvilágon folytatódna a kalandozás;)
    am a game-ben lehet majd repülni?? mer erről még nemláttam infót:S
  • xxxpaulxxx
    élethű lesz egy olyan game, ahol az emberen kívül még 2 faj lesz, repülnek a karakterek szárnyak nélkül és mindenféle energiagömböket lődöznek...igazad van... tényleg szükség van az életszerűségre
  • vegita24
    ok de én konkrétan nem montam hogy pár hét csak ojan furcsa :D
  • Super Vegito
    te vegita ne légy hülye nehogy azt hidd hogy 1 hét alatt fel is nő meg aztán meghal pár hónapot kockulni kell vele és csak aztán lesz öreg szóval meg nem tom mit nem értesz ezen a halálon meg az öregedésen....így legalább életűb lesz a game
  • vegita24
    meg igazábol nem nagyon értem ezt a karakter halála dolgot akkor miér telme van most full maxon vagyok meg minden holnap meg hoppá meghaltam XD azt temetnek el xD
  • offkorzreg
    az pénztárca
  • vegita24
    ok Liberty2 majd meg beszéljük ha kijőn a játék csak még szeretnék sok dolgot gépházhoz meg egyyebek csak nem igazán megy jól a pénz tálcámhoz
  • Bullitt
    A DBMMO oldalán van egy kép, csütörtökön lesz pár szerencsés, aki kipróbálja a játékot:

• liberty2
    vegita24:
    A jó gép az egy dolog, de szerintem nem fogják a szerver forráskódját kiadni, ha már annyi pénzt belefeccöltek. Valszeg hasonlóan kell majd eljárni mint a Silkroad vagy az EVE Online esetében, vagyis nem valószínű, hogy sikerülni fog. De azért drukkolok és, ha kéred segíthetek is :) Szívesen beszállnék a szerverépítő Team-be
    E-mail, ha érdekel: [email protected]
  • Doomista
    Addig Barbiezz, az a kedvenced a dragonball után, nem ?
  • Super Vegito
    Ez nagyon jó és sok infó volt köszönjük de a játék kijövetelével nem vagyok jóbanXD.
  • vegita24
    én is regizek már a forumra
  • vegita24
    Liberty2 nagyon kőszőnjük azt a sok infot ha fiztős lesz nem baj majd csinalunk szervert haverokall már van egy elég erőss gépházunk az arul futnah a szerver
  • liberty2
    Kedvenc FAQ beírásom ez:

"I will become the most powerful fighter in the world! I will beat all of you down, no matter how many or how powerful you are!
    No. There will always be someone stronger than you in some way."
    -------------------
    Én leszek a legerősebb harcos a világon! Mindannyiótokat le foglak csapni, lényegtelen, hogy te mennyire erősb vagy!
    Nem. Mindig lesz valaki aki valamilyen formában erősebb mint te.
  • piccolo555
    Hát, ezek nem túl jó hírek, de legalább van vmi, thx az infókat.
  • liberty2
    Javított link, sry.
  • liberty2
    Rossz hír!
    "Will I have to pay a monthly fee? Play buy buying cards? Or is it free?
    We don't know how they will be charging customers. However, we DO know that it will NOT be free."

Azaz: Kell majd havidíjat fizetni érte vagy ingyenes?
    Nem tudjuk jelenleg, hogyan fognak a felhasználók fizetni, mindenesetre azt TUDJUK, hogy NEM LESZ INGYENES.

Hajjaj. Azért sok mindenre jöttem most rá a fórumból:

"Where can I download DBMMO?
    The game is not released yet. Do not download or purchase any content claiming to be the beta, as it may be a virus or a scam."
    --------------
    Honnan tudom letölteni a DBMMO-t?
    A játék még nem jelent meg. Ne töltsetek le vagy vásároljatok meg semmit ami azt sugallja, hogy az a BETA mert vírus lehet vagy szemét.

"When will the game come out?
    Flat out, we don't know. Beta is expected to come out at the end of 2009. So, the game can not be expected to be sold in stores until at least 2010."
    ---------------------
    Mikor jön ki a játék?
    Egyszerűen: nem tudjuk. A BETA 2009 végére várható, szóval a játék maga az semmiképp nem jön ki 2010 előtt.

"Will I be able to become a Saiyan? I want to be one!
    No. The almighty Toriyama himself stated that Super Saiyans will not be in DBMMO."
    ---------------------
    Lehet majd csillagharcosokkal lenni?
    Nem. A mindenható Toriyama azzal kezdte, hogy a Szuper-csillagharcosok nem lesznek benne a játékban.

"I heard that my character will eventually die...
    Yes, all characters will be born, grow, get old, and die."
    ---------------------
    Úgy hallottam, hogy a karakterem meg fog halni mindenképp...
    Igen, minden karakter megszületik, felnő, öregszik és meghal

"So, how will I keep playing the game if I die?!
    We don't know exactly. But, the marriage system is intended to resolve this."
    ---------------------
    Akkor mégis hogyan fogok vele játszani a halálom után?
    Még nem tudjuk pontosan, de a házassági rendszerrel próbáljuk megoldani

Ezek azok amiket fontosabbnak találtam, de ha valalki elakarja olvasni az összes kérdést akkor itt a link.
  • liberty2
    Nah, ha ezt valaki lefordítja akkor ő lesz a legokosabb szerintem mindannyiunk közül.
    Ez itt a Dragon Ball Online hivatalos honlapja!
  • liberty2
    Na srácok!
    Ezen a linken úgy látom a Dragon Ball Online hivatalos oldala található. A fejlesztői üzenetek közt a legutolsó így hangzik:
    "DBO Closed beta Officially Started - Only a matter of time until Open Beta.'
    Azaz: Dragon Ball Online zárt bétája hivatalosan is megkezdődött - már csak idő kérdése és indul a nyílt béta is
    Ezt írták idén Március 15-én. Ergo: Hozzá lehet jutni a BETA-hoz ez 100%. De valószínűleg regisztrálni kell, kiemeled főbb tulajdonságaid, szakértelmed, hogy miért lennél te jó tesztelő. Ha úgy ítélik meg, hogy megéri veled is teszteltetni a játékot akkor valszeg kapsz egy linket és egy kódot ( ez mind személyre szabott lesz, szóval nem tudod majd továbbadni, ha mégis akkor keményen büntetnek ).

Regisztráltam a honlap fórumján is. Olvasgatok picit, hátha többet is megtudok.
  • Super Vegito
    aha:D
  • vegita24
    semmi enyi téma: nincs kedvem gondolkozni
  • Super Vegito
    Aha de miről?:D.Azért ti is gondolkodhatok a témánXD.Hm egyébként ti talátatok valami hírt a db onlinéről béta megjelent csak accuntot keresek de eddig semmiXD
  • vegita24
    na akko vegito irj témát az beszélgethetünk XD
  • Super Vegito
    Gyerekek nagyon elhalkultunk már megint:D Attól hogy nincs hír még lehet dumálni:D
  • piccolo555
    Itt egy rövid videó, aki érte ezt a hablaty nyelvet az lefordíthatná :P
  • Super Vegito
    Hát jaD:
  • vegita24
    ha még be tudnánk lépni talán jo lenne de igy szar
  • Super Vegito
    beta 100 szerintem egy nagy rakás fosXd
  • zritya
    .....
  • dupla0
    http://www.gtgames.net.br/2009/01/download-dragon-ball-online-pc-beta.html
    Ezt az oldalt figyeljétek, azt írja hogy le lehet tölteni a dbo-t de azt a beta 100-at szedi le.
  • Super Vegito
    jól néz ki csak nem szól:D
  • xxxpaulxxx
    Ha olyat szeretnél:D