• Neerpelt
    #40
    Itt vannak a "Nagymagyarok", ffúúúúú, de félek!

    A helyzet az, hogy hiába vagy "nagymagyar", hiszen ezzel csak egy két lábon járó propaganda vagy... azaz:
    -kihasznál a fél világ, de büszke vagy rá;
    -a kormány nem a te érdekeidet képviseli, de te büszke vagy rá...

    Hát nem ellentmondásos? Ilyet egy gondolkodó ember nem csinál, csak egy olyan, akinek teleitatták az agyát a nagy "büszkességgel"... Kérdem én, mire jó az? Annyira, hogy itt maradj, és ezeknek a mocskoknak fizesd a vizitdíjat (bár nem mintha a másik oldal jobb lenne), miközben pénzed alig van, de örülsz, mert mennyire jó magyarnak lenni! LOL!

    Semmire nem mész a nagy hazaszereteteddel, de semmire az égadta világon, attól még ugyanúgy Európa nyomornegyedei közé fogunk tartozni... Nincs az a demokrácia, ami megvalósulhat Magyarországon, hogy téged szolgáljon az az állam, ahova születtél, és nem fordítva, ahogy ez most működik...

    Simonyi... Semmi közünk hozzá. Itt született, bumm... Engem speciel teljesen hidegen hagy... Mi semmit nem tettünk azért, hogy ő most az űrben legyen, azt ő magánerőből érte el... Erre lehet Ő büszke... nekünk inkább szégyen, hogy ő ezt Nyugaton érte el, nem itt.

    Ugye azt is észrevettétek már, hogy az összes "nagymagyar" példaképe Amerikában van? Vagy tán itt sem tudjátok felfedezni az ellentmondást...?
    Az igazi "nagymagyaroknak" itthon kéne lenniük. Ti csak a szavakkal éltek, semmi mással.

    Ahogy itt látom egyébként, sokan összetévesztitek a politikát az erkölcsökkel. Ennél messzebbálló dolgokat nem is választhattatok volna! Hiszen baromira sokat érünk azzal, hogy a románokkal ellentétben nem léptünk vissza. Ők legalább a háborúba fektetett pénz törtrészét visszakapták, mi meg a nagy erkölcsiségünkkel még fizettünk is. Jajj de jó, hogy rosszul élünk, legalább erkölcsösek vagyunk! LOL!

    Az, hogy a nácikhoz közünk volt, nem elvekből történt. Más lehetőségünk nem volt.
    Szóval büszkék vagytok a magyarságotokra... Mert erkölcsösek vagytok... LOL! Akkor hajrá, "nagymagyarok"! LOL!

    Szóval gondolkozzatok, "nagymagyarok"! A félreértés elkerülése végett: semelyik táborba nem tartozom.