Újra magyar szavak az űrben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor halj éhen, csak azért, mert az az országnak jó...<#taps>#taps>
Te is azt hiszed magadról, hogy te vagy a fehér király, pedig csak...
Ja, nem árt utána nézni a tényeknek, illetve a lehetséges következményeken elmélkedni. Ha netán pl. Horty másképpen dönt mint ahogy, illetve '56-ban nem tör ki a forradalom, akkor valószínûleg te sem itt jártatnád a billentyûzetet, mert az tiltva vagyon a harmadik birodalomban, vagy a nagy szovjetúnióban...
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Mi lenne te atomtudós! Azt csináljuk amit a gyõztesek mondanak(ahogy a mai napig, és még ki tudja meddig), ennyi!
én a Commander vagyok én
Itt van: http://mf.index.hu/tech/simonyi_karoly-iss_hang.mp3
Azért ezt igazán jó hallani. És aki fikazni tudja csak õt, hallgassa meg hogy beszél magyarul + a lelkesedést, amivel a magyarokhoz szól.
A helyzet az, hogy hiába vagy "nagymagyar", hiszen ezzel csak egy két lábon járó propaganda vagy... azaz:
-kihasznál a fél világ, de büszke vagy rá;
-a kormány nem a te érdekeidet képviseli, de te büszke vagy rá...
Hát nem ellentmondásos? Ilyet egy gondolkodó ember nem csinál, csak egy olyan, akinek teleitatták az agyát a nagy "büszkességgel"... Kérdem én, mire jó az? Annyira, hogy itt maradj, és ezeknek a mocskoknak fizesd a vizitdíjat (bár nem mintha a másik oldal jobb lenne), miközben pénzed alig van, de örülsz, mert mennyire jó magyarnak lenni! LOL!
Semmire nem mész a nagy hazaszereteteddel, de semmire az égadta világon, attól még ugyanúgy Európa nyomornegyedei közé fogunk tartozni... Nincs az a demokrácia, ami megvalósulhat Magyarországon, hogy téged szolgáljon az az állam, ahova születtél, és nem fordítva, ahogy ez most mûködik...
Simonyi... Semmi közünk hozzá. Itt született, bumm... Engem speciel teljesen hidegen hagy... Mi semmit nem tettünk azért, hogy õ most az ûrben legyen, azt õ magánerõbõl érte el... Erre lehet Õ büszke... nekünk inkább szégyen, hogy õ ezt Nyugaton érte el, nem itt.
Ugye azt is észrevettétek már, hogy az összes "nagymagyar" példaképe Amerikában van? Vagy tán itt sem tudjátok felfedezni az ellentmondást...?
Az igazi "nagymagyaroknak" itthon kéne lenniük. Ti csak a szavakkal éltek, semmi mással.
Ahogy itt látom egyébként, sokan összetévesztitek a politikát az erkölcsökkel. Ennél messzebbálló dolgokat nem is választhattatok volna! Hiszen baromira sokat érünk azzal, hogy a románokkal ellentétben nem léptünk vissza. Õk legalább a háborúba fektetett pénz törtrészét visszakapták, mi meg a nagy erkölcsiségünkkel még fizettünk is. Jajj de jó, hogy rosszul élünk, legalább erkölcsösek vagyunk! LOL!
Az, hogy a nácikhoz közünk volt, nem elvekbõl történt. Más lehetõségünk nem volt.
Szóval büszkék vagytok a magyarságotokra... Mert erkölcsösek vagytok... LOL! Akkor hajrá, "nagymagyarok"! LOL!
Szóval gondolkozzatok, "nagymagyarok"! A félreértés elkerülése végett: semelyik táborba nem tartozom.
Fel kéne fogni, hogy nem a múltunk tehet minket naggyá, hanem a jelenlegi teljesítményeink.
Vesztesként kerültünk ki a VHkból igaz. Bár magyarország nem csinálta azt mint Románia, aki az utolsó pillanatban hátraharcot csinált és hopp, gyõztesek voltak. Szerény véleményem szerint nekünk is azt kellett volna tenni. Ott a politikusok aszerint döntöttek, hogy mi a jobb a népnek akkor. Ha mi is ezt tettük volna, nem pedig büszkén kitartunk, akkor talán ma is elõbbre lennénk. Hát ennyit a magyar büszkeségrõl.
Amúgy meg itt volt a világon elõször polgári technikai fõsuli,itt gyártottak elõször 4kerekû kocsikat,európába innen terjedtek el az üveggyártás alapjai a 16.sz-ban,itt volt elõször földalatti,hogy az olimpiákról ne is beszéljek (1925-1934 között 82 aranyérem).Rubik Ernõ, Neumann János...folytassam vagy te is tudod?
szerinted szedte a réten de lehet hogy találta ugye ?
HP+
"Akik a mai napig úgy ünneplik az 56-ot, mintha az hõstett volt, miközben azok voltak az igazi lázadók egy elvesztett háború után"
Ez a mondat meg szimplán bizonyítja, hogy azt sem tudod mit akarsz mondani.
Járván pár üzletben, megütötte a szemem egy tábla:
" Magyar ne lopj. "
Azóta csak tisztességesebbek lettünk, és összetartóbbak. Gondolom Én.
2. A stílusodra csak a stílusoddal lehet válaszolni. Részemrõl befejeztem.
magyar szó az ûrben, dejó, hova verjem a seggem? kifizette, fellõtték, hurrá.
lenne egy magyar nobeldíjjas, tapsal üdvözölném, de ebben mentom mi a teljesítmény. pénz.
én a Commander vagyok én
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Persze azért arra nem figyelnek olyan sokan, mint erre 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
én a Commander vagyok én
Az országunk tényleg nagy szarban van, mert külföldi érdekeket kiszolgáló rendszerek váltogatják egymást vagy 100 éve.
De ha szar utakról beszélsz, akkor menj el romániába, és utána véleményezheted azt is. Speciel nyáron voltam ott, és ahhoz képest itthon király utak vannak.
én a Commander vagyok én
Speciel én büszke vagyok Simonyira is, és arra is hogy magyar vagyok. Akinek ez nem tetszik, annak meg...
én a Commander vagyok én
Én nem is attól hogy a nickjében ott figyel a hun szócska, ettõl maximum nacionalista szélsõjobbos vagy semmi több <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#kuss>#kuss><#felkialtas>#felkialtas><#kocsog>#kocsog>
Simán megtehette volna azt is, hogy "a magyarok felejtsenek el, amerikai állampolgár vagyok; közöm csak annyi hozzájuk, mint bármelyik angol nevûnek a Brit Koronához. Ennyi."
De nem így tett. ÉN erre vagyok büszke. Mert õ amerikai. Mégis szereti Magyarországot.
Egyébként meg, legyünk õszinték, nem k*rvára mindegy, hogy hány magyar vagy nem magyar rohangál az ûrben? Olcsóbb lesz tõle a gáz? Nem. Akkor meg ez legyen életetek legnagyobb problémája...
Ja, hogy magyar nemzet fénye, meg büszkeség, meg egyéb fähszságok? Igen, persze, önérzet, csak cseszheted, ha mellette leadózod a zsírod 60%-át is, látható eredmény nélkül.
Egy magyar az ûrben... kettõ az ûrben... hehe - ja, saját zsebbõl.
Majd ha a Magyar Állambácsi BÁRMILYEN nemzetiségû ûrhajóst MAGA visz ki az ûrbe - na, AZT lehet számolni! (Nem lehet, hanem kell!)
Addig viszont csak egy szánalmas, semmire nem jó önhitetgetés az egész. Magyarországnak ehhez köze nincs. Mire vagy büszke? Miért kéne, hogy ott legyen a zászló vállán? Van nála - én már ezzel elégedett vagyok.
És magyarként RÁ vagyok büszke, mert önerejébõl eljutott idáig; és nem azokra, akik fujjognak, hogy "mocskos jenki". Nagyon nem.
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür