A jövő gördeszkaszimulátora
  • Balumann
    Hát én THAmerican Wasteland -ot megjelenése óta játszom neten. És higgyétek el, nem csak gy lehet játszani, hogy pontra, minél nagyobb combot csináljatok, meg rekord döntés, stb.. én már több mint fél éve nem játszok pontra (megálltam 84 mill pontnál, bár estem 121 mill-es combot is :D). Van egy olyan játék stílus, amit úgy neveznek, hogy "style". Látványra játszunk, nem pontra, és minden trükköt bevetve látványosabbá, érdekesebbé tenni a kombókat, játékbugokat kihasználva (rengeteg van, sokan nem is hinnék :) ).
    Emellett multiban van még más játékmód is (TH -kban).
    Egyébként a legjobb stylerek felnőttek (20 éven felüliek is vannak), sőt Tony Hawk is játszott a játékal (sőt... :D) mielőtt azt mondaná valaki, hogy ez 10 éves nem deszkásoknak való. Csak átkell hangolódni a játékhoz, kiismerni, begyakorolni amit kell, és játszani. És aki erre rájön az szerintem nem bírja megunni a játékot, mégha 25 év felett is van.
    A Skate lehet, hogy jó lesz, élethű, meg minden, de a TH sorozattal soha nem fogja felvenni a versenyt. Sőt, én még arra is gondoltam, hogy a sok realisztikára meg grafikai pompára vágyó ember kipróbálja, játszik vele 5 napot (hűdeszép, váu, ez kellett), aztán meg jöhet a TH valamelyike :D

Nem kell mindenkinek egyetérteni velem, ez az én véleményem (de én szerintem játékok terén így kell gondolkodni :D ha játék, legyen játék).

Tom, hogy a motion kapture nem olyan nextgen, de ilyen stílusban még nem alkalmazták :) (Az Enter the Matrix -nál láttam először egyébként ezt, másról nem is tudom, hogy csinálták-e már, bár biztos).

Hajh de kipróbálnák egy nintendo WII -t :(