103
A jövő gördeszkaszimulátora
-
#63 Vagy nincs oylan ahol bemutatja ezeket hogy hogy kell megcsinálni? vagy gyakorolni? -
#62 Mi az hogy manual to flip trick to manual? azt hogy csináljam meg? Meg amugy kurvajó a game csak nemvágom hogy mit akar ezekkkel a szavakkal. az életbe nem skatelek:D -
bigadam #61 Szal ha ps3-on nicsenek achievmentek, akkor sem maradok le sok dologról. -
amdrula #60 Xbox nem sux :D
Achievementek lényegében semmik, minden játékban van 1000 pont és különböző dolgokért ad belőle párat, nem jó lényegében semmire, de összeadódik, aztán lehet nézni kinek mennyi pontja van, miket csinált meg. -
juventus #59 Angolul több helyen olvastam hogy több embernek volt ilyen problémája, igen nem eredeti a játék de ezért most ne kövezzetek meg , a box jól van flashelve mert már lassan 1 éve megvan és lekopogom minden jól megy rajta , PAL-os a játék és normálisan megy is de ha szarul lenne megírva akkor nem hiszem hogy csak a fák nem jönnének be meg a pár textura...nah mind1 majd max kiírom még 1x. -
bigadam #58 Most 2 dolgot mondhatnék:
1., XBOX SUXXX!
2., van egy sanda gyanúm hogy nem eredeti játékkal játszol. És szarul lett kiírva, szarul lett updatelve a gép, vagy szarul lett megflashelve. Ha ezek közül egyik sem, akkor lásd 1es pont.
(ha eredetivel játszol akkor vidd vissza a boltba, próbáljátok ki egy másik lemezzel, ha azzal is rossz akkor a géppel a gond, de Xboxhoz nem értek) -
juventus #57 Nekem ma lett meg a game, mert gondoltam kipróbálom de az egész játék nekem tele van Missing Texture-okkal, nincsenek fák sem épületek egyet kettőt kivéve , az úton is ilyen feliratok vannak. Mi a fene lehet a gond? X360on nyomnám. -
bigadam #56 Ezek az achievmentek egyáltalán mik? Mert látom hogy kapsz pontot ha teljesíted őket. De ezek milyen pontok? Csak Xboxon léteznek? Valami Live-os cucc?
Mert nekem PS3 van és lehet itt teljesen más a rendszer. -
amdrula #55 Úgy értettem, hogy itt csak én játszom vele :p
Itt vannak az achiementek: http://www.achieve360points.com/game/skate/
Már elfelejtettem miket kaptam, de volt köztük csomó online megszerezhető is, amit live nélkül elég nehezen értem volna el, szal örültem :D -
bigadam #54 Nemhiszem hogy csak te játszol ezzel mostanság. Jövő héten már én is fogok :D
Csak te vagy az egyetlen aki játszik vele, ismeri az SG fórumot, megtalálta benne a skate topicot és regisztrálva is van, SŐT még van is kedve írni ide. Azért ez kicsit más tészta:D
Milyen achievmenteket kaptál? Egyáltalán miket lehet kapni? -
amdrula #53 Úgy látszik csak én játszom ezzel mostanság :D
Címlapra kerültem, megnyertam mind a 2 x gamest.(a big air rámpa nagyon király.)
Megcsináltam az összes trükköt a trick bookból :P, erre nem azt az achievementet adta meg amit kellett volna, hanem 10!!! másikat xD
Szerintem megcsinálom a másik újság címlapot is, már csak 4 videó van hátra, de elég kemények azok fél perc alatt... -
amdrula #52 Utólag nem nehezek, de sokat bénáztam velük pl: Nollie 360 Flip egy korlátra... Mindig más trükk jött össze, mint ami kéne.
Egy másikat meg megnéztem youtubeon, ott az volt a baj, hogy nem onnan érdemes próbálkozni, ahova alapból lerak, hanem a túloldalról :D
Amúgy ha 100%-ig végig akarod vinni, akkor elleszel vele egy darabig :p -
bigadam #51 Ezek szerint vannak olyan challenge-ek amik lehetetlennek tűnnek? Annál jobb, mert akkor még tovább tart 100%-osan végigvinni a játékot. Úgy tűnik egyelőre ez lesz az egyetlen játékom a gépre úgyhogy jó sokáig ki kell hogy tartson. De nem féltem, a demót is minde nap előveszem vagy 2x. -
amdrula #50 Pont most játsztottam vele egy kicsit újra, megcsináltam 3 eddig lehetetlennek tűnő Pro Challenge-et :D + 2 videó küldetést és egy fotót :D -
bigadam #49 Jó lenne feléleszteni ezt a topicot!
Lehetne ez magyar SKATE játékosok fő fóruma.
Például lehetne ide linkelni SKATE.Reel-es videókat.
Ide írhatnánk ps3 usernevünket is hogy felvehessük egymást friendnek. (xbox-on nem tudom ez hogy megy, de azt is lehetne)
Nekem a Jézuska fogja hozni a játékot, utána majd én is fogok feltölteni videókat ha érdemes.
Szal írjatok! -
amdrula #48 Nem lesz. -
#47 Hy all!
Ez lesz PS2-re? Nagyon örülnék mert majd csak nyáron veszek PS3 mat.
Előre is köszönöm!
-
bigadam #46 Kipróbáltam a SKATE demóját PS3-on. Majd leesett az állam a gyönyörű grafikától (tom nem egy crysis). Aztján jött a training, hogy adjak be egy olliet. Na innentől kezdve az egész játék olyan szórakoztató és élvezetes, mint amilyen a TH sorozat együttvéve sem. Sokkal nagyobb kihvást nyújt ez az új "flickit" iránytás, mint a Tony Hawk játékokban. Ott akkor ad be egy trükköt, ha nyomom a grind, kick vagy grab gombok valamelyikét plusz egy irányt. De itt akkor grindol, ha épp ráolliezok egy csőre vagy szegélyre. Külön grabelhetek a két kézzel, a deszka pedig flipeknél pont arra fordul amerre a sticket forgatom. Sokan sírnak hogy nehéz az irányítás, meg hogy legalább 3 keze kell hogy legyen az embernek egy jó trükk tudatos kivitelezéséhez. Nos pont ez benne a szép! A valóságban is egy rendes trükk megtanulásához hetek kemény munkája kell. Pont így van ez a SKATE-tel is. Minél tovább tart megtanulni az irányítást, minél később jössz rá bizonyos trükkökre, annál hosszabb kihívást és élvezetet nyújt a játék. Márpedig ez elég fontos szempont egy 17ezer forintos játéknál.
A realizmusról pedig annyit, hogy vannak benne elég lehetetlen dolgok, dehát ha teljesen valóságos lenne, akkor senki sem venné meg, inkább kimennének deszkázni :D
A feeling pedig nagyon ottvan a játékban, isteni a visszajátszás lehetőség, a zenék nagyon megadját az alaphangulatot, az alacsonyra helyezett kameraállás pedig pont olyan érzést ad mintha egy igazi deszkásfilmet néznél.
Tudom hogy ezeket csak a demóból szűrtem le, de a teljes játék erre csak rátehez a hatalmas, szabadon bejárható várossal, és a multiplayer lehetőséggel.
Szóval mindenkinek ajánlani tudom csak a SKATE-et! -
balrog20 #45 Nekem nem is tudom miért, de pillanatnyilag jobban bejön a SKATE, mint Sólyom Tóni játékai. Sokáig TH-ztam, de kicsit elegem lett a sok ökörködésből ami a játék néhány részét jellemezte (már amelyikekkel játszottam :) ). Most szívesebben játszok a SKATE-l talán mert az nyugisabb nekem. Meg erre ugye rátesz a lapáttal a "next-gen" meg a grafika és az egész élmény :)) Ezzel nem azt mondom hogy a Tony Hawk-ok pocsék játékok. Sőt ahogy láttam az új rész (Proving Ground)nagyon is jó! :) Majd ki is próbálom :) Na csak ennyit akartam leírni. Bocs ha ez unalmas és "semmiértelmeazegésznek" :)) -
#44 IGN előzetese, persze angolul :) -
#43 vidd a cipőd a jószefvárosi piacra de ne ide -.- -
szendo09 #42 eladó egy CT AS Leather X-Hi 42-es converse cipő, nagyon új állapotban. Kb. 5x használtam. 21ért vettem 15ért eladnám. ha érdekel ezen a címen lehet elérni: [email protected] -
ecneb #41 street -_-
-
#40 -
#39 Mondjuk az tényleg hülyeség ahogy írtam ("nextgen módszer") :D
Hát a THPS1 tényleg valósághű, mert abba még nincsenek olyan trükkök, amik miatt eltérhet a valóságtól, sebessége sincs annyira :) Ott még nem gondoltak arra, hogy a játékot elvigyék az arcade irányba :D
Egyébként akit érdekelnek, vannak nagyon jó 'style' videók, mindegyik TH-ból még THPS 2-ből is. Akit érdekel írjon privátba, bár talál a THAW topicba is videókat. -
#38 Hát én THAmerican Wasteland -ot megjelenése óta játszom neten. És higgyétek el, nem csak gy lehet játszani, hogy pontra, minél nagyobb combot csináljatok, meg rekord döntés, stb.. én már több mint fél éve nem játszok pontra (megálltam 84 mill pontnál, bár estem 121 mill-es combot is :D). Van egy olyan játék stílus, amit úgy neveznek, hogy "style". Látványra játszunk, nem pontra, és minden trükköt bevetve látványosabbá, érdekesebbé tenni a kombókat, játékbugokat kihasználva (rengeteg van, sokan nem is hinnék :) ).
Emellett multiban van még más játékmód is (TH -kban).
Egyébként a legjobb stylerek felnőttek (20 éven felüliek is vannak), sőt Tony Hawk is játszott a játékal (sőt... :D) mielőtt azt mondaná valaki, hogy ez 10 éves nem deszkásoknak való. Csak átkell hangolódni a játékhoz, kiismerni, begyakorolni amit kell, és játszani. És aki erre rájön az szerintem nem bírja megunni a játékot, mégha 25 év felett is van.
A Skate lehet, hogy jó lesz, élethű, meg minden, de a TH sorozattal soha nem fogja felvenni a versenyt. Sőt, én még arra is gondoltam, hogy a sok realisztikára meg grafikai pompára vágyó ember kipróbálja, játszik vele 5 napot (hűdeszép, váu, ez kellett), aztán meg jöhet a TH valamelyike :D
Nem kell mindenkinek egyetérteni velem, ez az én véleményem (de én szerintem játékok terén így kell gondolkodni :D ha játék, legyen játék).
Tom, hogy a motion kapture nem olyan nextgen, de ilyen stílusban még nem alkalmazták :) (Az Enter the Matrix -nál láttam először egyébként ezt, másról nem is tudom, hogy csinálták-e már, bár biztos).
Hajh de kipróbálnák egy nintendo WII -t :( -
#37 #31 - "az egészet ilyen nextgen módszerrel csinálták meg, felvették a deszkások mozgását, és bevitték a gépre"
öhm a motion capture kb. annyira nextgen mint nagykáta ide return ...
:)
/másrészt a thps1 közel sem volt ennyira durván eltérő, az még mondható valósághűnek, és a részek növekedésével ez a csepp realisztika is elveszett, és talán épp ettől veszett a süllyesztőbe is az egész pereputty...
/falon futok-felhőkarcolóncsúszok-fujokegytaget stb :S
-
#36 Akkor nem játszottál még red stellel, vagy inkább a godfatherrel. Sokkal jobban bejön mint a bill+egér. Ez így nem olyan pontos (de a gamepadnál azért pontosabb és könnyebb), de sokkal jobban élvezhető így az egész. Mondjuk csak az haveromnál játszottam wiivel igaz ott elég sokat. Wiin graf is nagyon szép, és kell egy ilyen! -
#35 nekem sokkal jobban tetszik a valós deszkázás mint ez az árkádság... -
#34 lehet hogy érdekes a Wii irányítása, de FPS-t és Deszkás játékot sokkal könnyebb játszani kontrollerrel.
-
#33 Ja de a godfather wii grafja meg kicsit szebb mint a játék xboxos változatáé. A metroid3 meg sokkal szebb lesz mint egy xbox1es játék. Lesz itt fejlődés, csak a fejlesztőknek bele kell tanulniuk mind a wii grafjának kihasználására, mind a wiimoteal való bánásra. -
#32 -20 fokos havas időkben csak jó 1 kis deszkás játék, h ne uncsizz...
amugy abban 1etértek, hogy a TH sorozatoknak ez az egyik varázsa, hogy nem éppen valósághű. az elején én is imádtam 600.000 pontig kombózni vmi pörgős punk zenére, de aztán már kicsit meguntam és kipróbáltam milyen lehet úgy nyomni mint a valóságban. hidd el, az sem uncsi... -
#31 Az én véleményemet már sokan ismerik sztem, de azért itt is leírom.
A Tony Hawk játékok nem véletlenül lettek ennyire távol a valóságtól, realisztikától. A TH szériának rengeteg rajongója van (köztük én is :D). Rengetegen jobban szeretik az élvezetes, pergős arcade játékokat ami teli van lehetőségekkel (mégha semmi köze a valósághoz), mint amibe csak 2-3 gombot használva csinálni kell 4 trükköt azt kész...
Lehet, hogy jó lesz ez a fajta megoldás is (SKATE), de én azért kötve hiszem, hogy tényleg "megbuktatná" a Tony Hawk's játékokat. Pl. nem hiszem, hogy kb. 2 és fél év után is annyian fognak játszani neten, mint THUG 2-be most - főleg ha lesz egyáltalán többjátékos módja.
Aki valósághű dolgokra vágyik az mennyen valóságba deszkázni (tudom sokan deszkáznak) ^^ Sztem annyira nincsen szükség deszkaszimulátorra.
A THP 8-ban próbáltak nekik is kedvezni, hisz teljesen realisztikus trükkök vannak benne (az egészet ilyen nextgen módszerrel csinálták meg, felvették a deszkások mozgását, és bevitték a gépre). Tehát ha tényleg csak így csinál 1-2 trükköt, akkor egész realisztikusnak tűnik a játék :) De a játék élvezetét így is elveszti sztem ilyenkor, hisz a játék 1%-át sem hasdználja ki :)
Azt sajnálom, hogy a THP 8, és ez sem lesz PC-re. Bár a THP 8 -ra még van esély, hogy kiadják. Habár nincs bejelentve és már ideje lenne (de példa volt már rá, hogy nem jelentették be) - THUG 1.
Egyébként a konzolok terén én a Nintendo WII mellett döntenék, ha vennék konzolt. Nagyobb graffra nincsen szükségem. Egyébként meg a WII is támogatja a HD-t tudtommal. -
#30 láttad a COD3at Wiin és PS2-n?
Hát nem sok különbség van köztük:D
És a wii nem 3szor erősebb a PS2nél -.-
Lehet hogy hardwerileg igen, de a játékok nem azt mutatják.
Wii egyértelműen nem a grafikára ment mivel az a PrevGen konzolok szintjén maradt -
#29 Nem ilyen de hasonló graf. A wiimoteal meg egész jól lehetne nyomni, de a hangulat nagyon ott van. A tony hawk wii is egész jó lett, pedig épp csak átdobták wiire. A grafról meg annyit hogy a wii teljesítménye a gamecube kb kétszerese (tehát a ps2 háromszorosa, egy fokkal erősebb a wii mint az xbox1, tehát sima (nem hd)tvhez bőven elég. -
#28 "Igaz ami igaz, a TH sorozat utóbbi néhány eresztésével némi hanyagságról tett tanúbizonyságot, ergo ideje, hogy valaki rendesen gatyába rázza." <-- egyetértek ! rég vártam már egy igazi deszkaszimulátorra -
#27 jah, vágom. -
#26 nem úgy értetem a valós helyeket...
THPS8ban ugye lehet deszkázni egy autógyárban, vidámparkban.
na most szerintetek a valóságban meg lehet ezt csinálni?
Vagy THAWban a kaszinó?
Itt CSAK városban lehet deszkázni. -
#25 Ilyen grafika wii-n kicsit necces :) -
#24 Egy ilyen játék inkább csak wiire lenne jó szerintem.